Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Veřejnoprávní televize je takový relikt minulosti, jedinou cestou je ji zprivatizovat.

0 0
možnosti

Děvče, patří ti hodně velká Karma!!!

2 0
možnosti
Foto

Za tohle Tě Brusel neodmění jako Dvořáka, Jano. :-)

1 0
možnosti

Klobouk dolů před paní Lipovskou. Držím jí palce!

8 1
možnosti

Včera si paní Hana Lipovská dovolila příliš. Jako členka Rady České televize obvinila na základě shromážděných důkazů jejího dlouholetého generálního ředitele Petra Dvořáka ze střetu zájmů.

Zdroj: https://janamarkova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=768821

Na základě shromážděných důkazů. Kdo a kdy ty "důkazy" nashromáždil? Nashromáždil je Institut svobody a demokracie. Co to je? To je think thank factory, tedy naprosto nepotřebné nic založené skupinou osob k výzkumům politiky a ekonomiky. Česky řečeno, je to noblesně se tvářící soukromý ideologicky nástroj k prosazování něčích jednostranných zájmů, špinění a pomlouvání jiných a manipulaci veřejnosti. Tento "institut" poslal své materiály s třaskavými zjištěními bezpečnostnímu výboru Poslanecké sněmovny. Na základě tohoto pouhého zaslání otevřela téma střetu zájmu ředitele ČT na zasedání rady Hana Lipovská. Byl zde projednáván návrh Jany Bobošíkové na odvolání dvou členů rady Reného Kühna a Zdeňka Šarapatky.

Tento konkrétní Institut svobody a demokracie založila zhruba před rokem sama paní Bobošíková. Jejími členy správní rady jsou tito odborníci: Pavel Bobošík, Pavla Drahoňovská, Hana Lipovská.

Pan Bobošík je manžel paní Bobošíkové, paní Bobošíková je poradkyní paní Lipovské v radě ČT a to právě z titulu prezidentky Institutu svobody a demokracie. Paní Lipovská je kůň prezidenta Zemana. Ten zase drží nad vodou Andreje Babiše. Lipovskou do rady prosadili poslanci ANO. Lipovská podporuje Zemana i Babiše. ČT jim naopak na ruku nejde. Kruh se uzavírá.

Proč by dva tři lidi nemohli utáhnout na vařený nudli třetinu občanů, když to předtím dokázal jeden StBák, po vzoru jiného proruského komunisty, s půlkou národa, že?

6 13
možnosti

Neboli vás obsah těch důkazů vůbec nezajímá a jen kádrujete ty, kdo se opovažují s nimi přijít.

16 2
možnosti
Foto

Není třeba nic dodávat. Velmi dobře a pravdivě napsáno.

10 4
možnosti
Foto

Česká televize je zralá na generální úklid, není možné vymáhat z občanů peníze na jednostrannou propagandu z éry Václava Havla Rv

2 1
možnosti

Vy se z toho Václava Havla jednou zadávíte. A to bude jenom dobře.

3 2
možnosti

Vyplácení takových nehorázných odměn ve státním a veřejném sektoru odmítám. Ale podpásové útoky na ČT také. Kvalitní a nezávislé zpravodajství za to stojí. Pokud by to řídia Bobošíková, Xaver, Okamura apod. nemusel bych ČT sledovat, protože je dopředu jasné, co by hlásali.

5 5
možnosti

J85a66n 58K17o24z83á86k

9. 4. 2021 22:05

Tím jste přímo řekl, že to teď řídí ti druzí a to není špatně?

6 0
možnosti

Političky pláčou že jsou na ně lidi v oškliví a že jim nadávají a tady hle podle "správných" to nevadí, to je ok.:-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4199x
Jsem soukromá podnikatelka a absolventka Filozofické fakulty Univerzity Palackého. O politiku se aktivně zajímám dlouhodobě proto, že jsem přesvědčená, že nikdo nikdy nebude hájit naše zájmy lépe, než my sami. Jsou mi blízké pravicové a konzervativní hodnoty. Stavět bychom měli na staletí ověřených principech, a ne se nechat vtáhnout do progresivních nesmyslů novodobých sociálních inženýrů.

Seznam rubrik