Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Jako když hrách na stěnu házíš:-(

6 2
možnosti
JK

... a on si padá, jako by se nechumelilo. ;-)

1 0
možnosti
Foto

:-)Ke složení účastníků Otázek Václava Moravce: No jo, ale kdo může tušit, co v pozvaných VIP dřímá?

SMS z mobilu Benešové: Tak to byla „vyvážená“ debata toho prasete jak víno....

4 3
možnosti
Foto

ČT je neobjektivní stanicí. Zcela zjevně nepřátelská vůči hnutí ANO. Stačilo sledovat moderátorky při rozhovorech s Babišem. Jejich tón mi pokaždé připomně film "Lásky jedné plavovlásky" , když se Puchold ptal Brejchové "Ahoj , Ahóóój - slyšíš ten rozdíl?".

15 12
možnosti
RK

Jestli jste zrovna v uších neměl marmeládu. To potom každý slyší tón hlasu jinak. Já třeba slyším hysterický kvikot premiéra, když je v úzkých.

10 5
možnosti
JP

Demokrat se vyjádřil . Střet zájmů jak prase a nikomu to nevadí . Hlavně že jede podle notiček z Brusele .

15 6
možnosti
PK

P55a47v35e43l 55K37r49á74l

9. 4. 2021 11:19

nauč se česky, z Bruselu, kdyžtak. Jinak nesmysl, zato notičky z kremlu jsou jasně dané

4 7
možnosti
Foto

Téma financí je jistě zajímavé, ovšem bylo by velmi horko i mnoha lidem v jiných institucích a celých resortech, kdyby existovala stejně silná politická vůle dohlédnout na řádné hospodaření všude. Tak když už se někdo věnuje tomu, co bylo obsahem prvních kritických hlasů vůči ČT, mohli by už dát ti pečlivě vybíraní dohližitelé pokoj těm redaktorům. Ale asi to do voleb nelze očekávat, když novináři jsou i pro našeho pana presidenta hyeny a mnozí politikové , zdá se, vyjadřují svá přání prostřednictvím lidí jako jsou Matocha, Veselý, Černocký. Tedy přání, aby se ČT zbavila těch "probruselských nežádoucích kvazinovinářů".

Nějak se nám dohled nad řádným hospodařením míchá s politickými prověrkami.

Není divu, na určité metody máme odborníky: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/novy-dukaz-o-babisove-spolupraci-s-stb-nasla-se-karta-agenta-burese-149835

3 3
možnosti
MV

Pí Lipovska je skutečně přesnej maňásek pí Bobošíkové. Ve včerejších zprávách měla šanci na kameru vše vysvětlit. Utíkala... Takže Vaše obhajoba někoho, kdo se tváří jako nemej ohroženej druh je směšná. Lipovska je takovej šatní mol - škodí a takoví jako Vy ji i zatleskaj.

16 19
možnosti
BM

Zato vy jste letadlo.

2 4
možnosti
JP

Není divu, vyjádří-li se někdo expresivně na adresu těch, kteří se chovají jak fanatičtí inkvizitoři pořádající hon na čarodějnice. Navíc je to vyjádření pravdivé. Ten, kdo napomáhá k ovládnutí veřejnoprávních médií partou rusko-čínských kolaborantů si nezaslouží nic jiného, než opovržení.

10 10
možnosti
Foto

Trochu svěžího vánku ČT potřebuje jako sůl, ale že by to zachránila tahle zpovykovaná dáma, to s nad ne.

7 9
možnosti
PK

P42a93v20e56l 52K78r62á80l

9. 4. 2021 11:03

Střet zájmů, to určitě. Svazačka lipovská pod vedením pasačky komobobo, v zájmu bolševiků bureše a zemana, obhajována údajně pravicovou ruskou trikolorou8-o8-o8-oJestli je někdo ve střetu zájmů, tak tenhle nepřiznaný transgender lipovský, když se chodí radit s komobobo za bolševickým mafiánským bossem faltýnkem, komunistickým pisálkem a nikým nevoleným nižším úředníkem ovčáčkem, a prolhaným demagogem a majitelem cestovky pro plyšáky pi-tomiem

9 19
možnosti
Foto

Ve skutečnosti jen hysterická komedie organizovaná Bobo s pomocí své katolické loutky...a ve Vašem provedení jen smrtelná křeč Trikolory.Optavdu dobrá podívaná...

10 19
možnosti
RK

Také jsem se včera bavil, když jsem to viděl v TV. Policisté legitomivali policisty, protože levá ruka nevěděla, co dělá pravá. Hanička byla asi v ohrožení života;-D

7 5
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4199x
Jsem soukromá podnikatelka a absolventka Filozofické fakulty Univerzity Palackého. O politiku se aktivně zajímám dlouhodobě proto, že jsem přesvědčená, že nikdo nikdy nebude hájit naše zájmy lépe, než my sami. Jsou mi blízké pravicové a konzervativní hodnoty. Stavět bychom měli na staletí ověřených principech, a ne se nechat vtáhnout do progresivních nesmyslů novodobých sociálních inženýrů.

Seznam rubrik