Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J85i37r27i 85T44i12c46h71y

18. 2. 2022 16:28

V mnohych zemich zapadu to maji jiz v zakonech i bez zakonu. V ponekud jinem smeru to maji v islamskych diktaturach. MImochodem, proc ty pomatene, nebo spise zlocinne radikalni levicaky volame progresiviste?

5 0
možnosti
MG

Protože tyhle škatulky vymýšlejí lidé, kteří by smysluplnou definici levičáka ani progresivistu nedali dohromady ani kdyby nad tím dumali všichni společně.

0 5
možnosti
MS

Clanek je poradna piomost.

0 10
možnosti
Foto

Pane Konrád. Ty zveřejněné adresy jsou veřejně přístupné adresy povozoven včetně moji. Najít si to tam může každý. Já to neschvaluji ale vidím v tom snahu dehonestovat toho Ch.psa.

1 0
možnosti
IV

I73v52a31n 47V18l77a66c69h

18. 2. 2022 14:30

Tak si vybavuji, že poprvé jsem o fejk njůs a hejt njůs slyšel od naší slavné komisařky Jourove...ta si na tom stavěla imidž

1 0
možnosti
IM

I84v42a94n 94M30i79n24á51ř

18. 2. 2022 11:34

Toto nebezpečí jste paní autorko odhadla velmi přesně ! Veškeré okázalé upředňostňování - často i prapodivných menšin, má za cíl vytvářet jejich nedotknutelnost. Vše je programováno šířením strachu a represí ve společnosti, což nám postupně znemožní - se k čemukoli svobodně vyjádřit.

Obdobou takto šířeného strachu dovedli přivést k dokonalosti zejména komunisté. I když jej vytvářeli jinými prostředky - OVLÁDAT masy bylo prvořadým cílem.

Není divu, že kdysi námi tak obdivovaná EU - začíná vzbuzovat obavy, zaváděním praktik reálného socializmu.

10 0
možnosti
MB

Tož ideozločin, ne?

0 0
možnosti
Foto

Autorka má bohužel pravdu, protože Trestní zákoník ČR je již nyní vybaven velmi účinným paragrafem 356, který rozpoznává "trestný čin podněcování k nenávisti k jednotlivcům nebo ke skupinám osob". V případě zájmu o zmíněné téma "kdo a za co může jít do kriminálu", je možné si otevřít můj článek ze dne 8. února.

1 0
možnosti
MH

Ještě více fotek autorky by to chtělo :-(

1 0
možnosti
PK

Za minulého režimu bylo trestným činem cokoli, co souviselo (někdy i vykonstruovaně) s urážkou vládnoucí komunistické ideologie. Někdy to končilo i trestem smrti.

Mám pocit, že se k tomuto stavu mílovými kroky opět blížíme.

27 0
možnosti
LC

Ve mně tohle nové dobro, které přichází, vyvolalo vzpomínku na Škutinův článek v Reportéru v roce 1968, Prezidentův vězeň.

4 0
možnosti
RP

Autorko, to se u nás neujme. Aspoň krátkodobě ne.;-D Dokud to na nás z Brusele nedopadne.

U nás se v zájmu svobody bojuje hlavně proti očkování a za to, aby člověk mohl neočkovaný na JIPkách svobodně umírat na covid (za cizí peníze, peníze těch očkovaných) . Případně aby se mohl svobodně, bez překážek a roušek, nakazit v hospodách, na festivalech nebo u kadeřníka stejně jako bez karantén svobodně nakažovat jiné. Nějaké takové zavírání do krimínálu za vtip je dnes u nás marginálie nehodná pozornosti. A že tyto věci papaláši z Brusele postupně splétají dohromady a vytvářejí z toho pevnou bruselskou nazelenalou progresivistickou síť, , kterou budou všichni v EU brzo spoutáni, je u nás zatím mimo zorné pole těch našich "bojovníků za svobodu".

5 11
možnosti
PB

aby člověk mohl neočkovaný na JIPkách svobodně umírat na covid (za cizí peníze, peníze těch očkovaných) .

Panebože...ekonom z kolbenky. No potěš.

13 1
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4199x
Jsem soukromá podnikatelka a absolventka Filozofické fakulty Univerzity Palackého. O politiku se aktivně zajímám dlouhodobě proto, že jsem přesvědčená, že nikdo nikdy nebude hájit naše zájmy lépe, než my sami. Jsou mi blízké pravicové a konzervativní hodnoty. Stavět bychom měli na staletí ověřených principech, a ne se nechat vtáhnout do progresivních nesmyslů novodobých sociálních inženýrů.

Seznam rubrik