Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

mila zlata..., timto zpusobem ty 2,5% preferenci fakt nenavysite!

12 5
možnosti
VK

Prostě nesnášet Němce je klíčovou vlastností Trikolory hnutí ruských občanů.

14 6
možnosti
VV

Tomu se rika polarizace. Kdyz milujou Rusy a Sovetskej svaz nemohou snaset Nemce.

2 0
možnosti
JZ

Tak mi psal kamarád z Plzně, že tedy chtěl volit Trikolóru. Ale když si přečetl blog paní Markové, která podle něj zpochybňuje fakt, že jeho město osvobodili Američané, tak už ji volit nebude. Tomu se říká dobrá práce. ;-D

8 11
možnosti
AG

On někdo zpochybňuje osvobození Plzně US army? Kde?

8 2
možnosti
JZ

To jsou zase nesmysly, tak především údajných těch 26 milionů mrtvých se netýká pouze Rusů, ale všech národností tehdejšího SSSR. Takže lež jako u paní Markové klasická. Další Německo nedodržovalo ženevskou konvenci o zacházení s válečnými zajatci ve válce se SSSR z jednoduchého důvodu. Sověti ji neratifikovali a nedodržovali. Logicky ji tedy nedodržovalo ani Německo, čímž samozřejmě neomlouvám jeho válečné zločiny. Paní Marková by se měla doučit historii.

16 12
možnosti
VV

Vzdy se mi libi, kdyz tu clenove spsssr argumentuji poctem paodlych rudoarmejcu.

Zajedte se podivat do vrcene a zeptejte se zbylich pametniku. Uz jsem zde psal, ze oslavovali konec valky vodkou a v rauschi se pak navzajem temer vsichni postrileli.

A zrovnatak srovnavani poctu padlych americanu s rusy. Rusti generalove hnali vojaky jak na jatka, americti hledeli aby meli co nejmene obeti.

6 3
možnosti
VB

Manipulace s historií? Podíl Američanů či Britů a dalších byl rozhodně velký. Dnes ale Němci jsou jedním z nejlepších demokratických a právních států v Evropě, jsou vzorem kvality zákonů např. proti korupci, proti nešvarům ve státní a veřejné správě. My jsme ani ne tři roky po válce nesmírně doplatili na rozpínavost Sovětského svazu, dodnes z té poroby Čechoslováků neseme negativní důsledky. Od doby vlády ODS v 90. letech jsme se přestali navracet k Masarykově republice, mezi námi a Západem (kromě užívání si dovolené a nakupování) se jako by začala znovu uměle vytvářet nová "opona". Je načase se vzpamatovat a učit se od těch zdatnějších a mravnějších.

4 1
možnosti
VV

Zadne ani ne tři roky po válce pani Boskova, hned od kvetna 1945. Zjadete si do nejake velke knihovny kde maji noviny z te doby. Doctete se ze poslanci povolenych nekomunistickych stran se do nekonecna ptali kdy uz odejdou sovetska vojska z Ceskoslovenska. Na CT24 bezi jenou tydne vecer opakovani vybranych tydeniku z te doby. Hned od petactyricateho tam mate same sovetske vzory.

3 1
možnosti
Foto

Tohle ovšem nejsou informace, které by rozporovaly to, co píši.

0 0
možnosti
Foto

To patří jinam:-), prosím autorku textu o smazání.

0 0
možnosti
Foto

Rusko potažmo SSSR neporazilo Německem proto, aby nám pomohlo, aby nás osvobodilo, ale aby nás ovládlo a pohltilo.

5 9
možnosti
AG

Opravdu si myslíte,že za Benešovo selhání v roce 48 a volební úspěch komunistů v roce 45 mohl Stalin? Bez těchto dvou faktů bychom se těžko stali sovětským satelitem. A vlastně na Jaltě nás Britové a Američané v rukou Stalina bez uzardění ponechali takže možná bychom nebyli satelitem ale svazovou republikou,kterou SSSR vojensky anektoval.

8 2
možnosti
Foto

Klást perzekuci Čechů na úroveň Židů je Benešův a komunistický mítus. Perzekuce Čechů nikdy ani v náznacích nedosáhla stupně ohrožující národ český jako celek. Nacisté předpokládali , že český stát bude rozbit, Češi odpolitizovány a českomoravský prostor bude začleněn do německé říše. Reinhard Heydrich jako zastupující říšký protektor se zasazoval o to, že Češi , kteří mají dobrou rasu , dobré smyšlení poněmčit. Všem koncepcím nebyla fyzická likvidace českého národa, vyhlazení jeho jednotlivého příslušníka, jak se to týkalo Židů a bylo to i plánovitě uskutečňováno.

5 5
možnosti
Foto

Přesně pane Kindl, nevím, co se jim na tom nelíbí.

1 2
možnosti
JL

A co tomu holocaustu předcházelo? Nacionalismus a otevřený rasismus!

5 0
možnosti
Foto

Agitka do spolku Mladý komsomolec? Když už máte informace jen z Wikipedie, tak si tam najděte i něco o paktu Ribbentrop, Molotov a domluvě Německa a Sovětského svazu na rozdělení východní Evropy. Až do roku 44 byla východní fronta jedinou hlavni frontou války a zemřelo v ní nejvíc lidí, tudíž i sovětů. Po válce zabralo CCCP část území Československa. Ano rusáci měli největší ztráty, ale možná by neškodilo si zjistit proč.

15 6
možnosti
OD

Ale fuj, pane Burian! Vy byste fakta! Jak nechutné, styďte se.

Tady se nemyslí, tady se věří!

6 4
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4199x
Jsem soukromá podnikatelka a absolventka Filozofické fakulty Univerzity Palackého. O politiku se aktivně zajímám dlouhodobě proto, že jsem přesvědčená, že nikdo nikdy nebude hájit naše zájmy lépe, než my sami. Jsou mi blízké pravicové a konzervativní hodnoty. Stavět bychom měli na staletí ověřených principech, a ne se nechat vtáhnout do progresivních nesmyslů novodobých sociálních inženýrů.

Seznam rubrik