Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proruská strana využívá výročí osvobození k agitaci ve prospěch Ruska a tváří se u toho jako velký "vlastenec". To je v pořádku, Trikolora si opravdu nemusí na nic hrát. Konečné řešení její existence budou mít na podzim v rukou voliči. Už Vás předběhl i rychlokvaškař Šlachta a ty další pidistraničky v koalici Vám nepřinesly nic navíc. Musíte se víc snažit. Junior už raději zdrhl, aby nemusel zažít ostudu při volbách....:-)

13 9
možnosti
JV

Jen malá část padla v boji. Hroby rudoarmějců na Olšanech skrývají nečekané příběhy

Otrava alkoholem, přejetí tankem nebo utonutí. Osudy rudoarmějců z roku 1945 pohřbených v Praze zmapoval ruský badatel Vladimir Pomortzeff.

9 8
možnosti
HH

Pwpík Géblsů by měl radost z takového blogu...

6 8
možnosti
MK

Ruské osvobození jsem nezažil, zato ruskou okupaci ano. Tím je dán úhel mého pohledu a Rusáky nikdy milovat nebudu. A děkovat jim také ne.

14 2
možnosti
Foto

První osvobození si nepamatuji, ale poslední Sokolský slet z r. 1948 ano. A posléze likvidaci sedláků atd. Jako následek. Druhé '"osvobození" bylo fackou do tváře všech padlých za války. Rozporné pocity?

Ty definoval Jan Werich, že ty jsou, když se vám tchyně zabije ve vašem novém autě.

9 3
možnosti
Foto

Vážně se snažim. Ale jsem ti nějak unavená. Čtu tě semtam a nemůźeš být dospělá. Promiň. Děvče, nemůžeš...prosímtě neber si do pusy americký podíl. Pro mne a moji linii a moje "pokračování" při osvobozování mají v postupu územím Německa Američané cenu osobní a velikou. Jestli pro tu tvoji lajnu má cenu zas ta ruská strana, může být. Oslav je. Zaslouží si to... Ale necamrej tu s tím, jak někdo zveličuje toho a toho a neměl by. Vaše strana, mám pocit...kdyby nedejbůh, bude po okraj plná kolaborantů, kterým bude zcela jedno život jeden na úkor jiného. Někdy byste měli všichni dohromady vytasit kartu- inteligentní pietní mlčení. Takže zaprvé se nepřetvaŕovat a zadalší...urovnat si hodnoty, děvče... A nebýt Pitva nevkusná.

14 9
možnosti
JV

No mila Trikolorko, kdyby pres vas "prejela" kompanie Rusu, tak nevim......

8 1
možnosti
JZ

To, že u nás vojáci Rudé armády rabovali a kradli, je historickou pravdou, i když se to některých soudruhům nemusí líbit. Potvrdil to i významný prvorepublikový politik a ministr financí v londýnské exilové vládě Ladislav Feierabend. „Rusové si nic nepřivezli sebou a žijí ze země. Vybíjejí dobytek, hlavně dojnice, a hromadně porážení prasata. Kdyby to tak šlo delší dobu, nebude ani maso, ani mléko, ani hnůj,“ napsal ve svých pamětech.

10 5
možnosti
VV

Nezmizely tady nahodou nejake prispevky?

1 0
možnosti
JZ

Důležité kromě vojenských byly rovněž potravinové dodávky USA do SSSR. A je nutné zdůraznit, že mnoho z těchto potravin zachránilo miliony obyvatel SSSR včetně obležených v Leningradě od smrti hladem.

7 2
možnosti
ZZ

Vy tu smlouvu o půjčce a pronájmu dokážete ale pěkně ohnout !!!

Z této částky dostala Velká Británie 31,4 miliardy, SSSR 11,3 miliardy, Francie 3,2 miliardy, Čankajškova Čína 1,6 miliardy a ostatní spojenci (Brazílie, Norsko, Nizozemsko...) dostali celkem 2,6 miliardy dolarů (ČSR 0,6 miliardy).

Navíc Rusáci to všechno řádně zaplatili - až na 100 mil dolarů, kde existovaly rozdíly co všechno SSSR objednal a co mu USA naúčtovaly.

:-/:-/:-/

6 5
možnosti
PP

Krasavice inteligentní!

2 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4199x
Jsem soukromá podnikatelka a absolventka Filozofické fakulty Univerzity Palackého. O politiku se aktivně zajímám dlouhodobě proto, že jsem přesvědčená, že nikdo nikdy nebude hájit naše zájmy lépe, než my sami. Jsou mi blízké pravicové a konzervativní hodnoty. Stavět bychom měli na staletí ověřených principech, a ne se nechat vtáhnout do progresivních nesmyslů novodobých sociálních inženýrů.

Seznam rubrik