Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J45i77ř66í 80M33l25s

21. 4. 2021 12:41

Trikolora od začátku vznikala za ruské peníze.

20 2
možnosti
Foto

"Šílenci z demobloku a jim podobní nám chtějí zakázat ruskou ropu, plyn a palivo do jaderných elektráren.

Zdroj: https://janamarkova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=769553";

No, nevím, ale pokud nám někdo tohle zakáže, tak to budou Rusáci...

19 1
možnosti
Foto

Víte, nereagovala bych, a tak půjdu po jedné maličkosti. Která je odpovědí na mnohé...A to je jazyk a výpověď. Něco je zkrátka signifikantní...

...měli bychom si uvědomit, že nás to přijde hodně draho... píše paní Marková.

A teď to srovnáme s tím, co máme denně ve zprávách na očích - to foto s tou hezkou tváří jedné mluvčí z Moskvy - Praha dobře ví, co přijde po těchto fintách...

Jedna madam dala jednou větou jasně seznat, že bychom si měli uvědomit, kdo nám to stále velí a CO taky už DOBŘE známe, když svého nadřízeného neposlechneme.... a druhá dáma jako najatý zprostředkovatel a komunikátor mezi velitelem a pěšákem bodře hrozbami naznačuje, co se stane, když nebudeme rozumní.

Zajímalo by mne, jestli má celá Trikolora i s paní Markovou lidi znalé minulosti za takové voly, že tohle necítí a budou hledat v Trikolorních strýcích a pilných odevzdaných ženách spásu.

21 1
možnosti
Foto

Opravdu? Jsem také znalec minulosti a to dobrý znalec. Fakt se nám vyplatilo furt dělat každé mocnosti, ke které jsme se přitulili, mouřenína?

7 2
možnosti

Pěkně se nám ta Trikolóra odkopává. Opravdu nevím, na co sázíte. Že odeberete voliče komunistům, nebo Tomiovi? :-/

9 2
možnosti
Foto

Na to samé jako v Rusku, zdá se mi. Na úspěšnost vymývání mozků. Pak dá mnohem méně práce se udržet u moci.

4 1
možnosti
Foto

Je to duchamorná nuda - sledovat to průhledně hloupé hájení Ruska. Došlo to dokonce tak daleko, že chemický útok v Salisbury je prezentován jako zpackaná akce. Znamená to, přeloženo do češtiny: "Když už se to na naše přátele v Rusku provalilo,my, jejich věrní, z nich účelově uděláme blbečky(oni to pochopí a neurazí se), abyste se jich (a s nimi i nás) tolik nebáli a nedělali paniku".

Tento stát nás nedokáže chránit ani před sebou samým, vážená paní.

7 0
možnosti
JK

Tolik práce, když stejně všichni víme, že to Trikolóra ve volbách projede ;-)

3 1
možnosti
Foto

Váš článek by se dal docela klidně chápat jako podpora terorismu. Myslíte, že ne? Pokud nazýváte propagandou to, co je shodným výsledkem vyšetřování našich bezpečnostních složek, a to včetně zveřejněných důkazů, a to aniž byste předložila jediný váš relevantní důkaz, tak neděláte nic jiného, než právě onu propagandu, a to ve prospěch nepřátelské mocnosti, která evidentně zorganizovala na našem území teroristický čin, při kterém zahynuli dva lidé a vznikla obrovská hmotná škoda.

Milá dámo, tady končí nějaké politické tanečky a sbírání politických bodů u ideologicky pomýlených občanů. Tady jde o zločin proti suverénnímu státu ze strany zcela evidentního nepřítele.

19 3
možnosti
Foto

Ale vždyť je to vlastně dobře, že tahle dáma ukazuje na plné pecky, co je tahle pseudopravicová partička zač. Není nad upřímnost.;-D

3 0
možnosti
MV

a v cim zajmu brepta Klaus starsi? v cim zajmu lobuje PREZIDENT republiky? paneboze, Vy jste fakt....

12 1
možnosti
JL

Zdá se, že blok KSČM, SPD a Trikolóra poškozuje naši pověst. V čím zájmu?

13 0
možnosti
JB

J74i88r48i 15B83o91r

21. 4. 2021 12:13

Právě ta hrozba omezením energií je důvod Rosatom nebrat.O obchodování s plynem a ropou zřejmě nevite nic.

10 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4199x
Jsem soukromá podnikatelka a absolventka Filozofické fakulty Univerzity Palackého. O politiku se aktivně zajímám dlouhodobě proto, že jsem přesvědčená, že nikdo nikdy nebude hájit naše zájmy lépe, než my sami. Jsou mi blízké pravicové a konzervativní hodnoty. Stavět bychom měli na staletí ověřených principech, a ne se nechat vtáhnout do progresivních nesmyslů novodobých sociálních inženýrů.

Seznam rubrik