Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak zrovna takovéhle názory demaskují smutný fakt, že Trikolora konzervativní pravici jen předstírá. Kouzlo nechtěného. O vás by si takový Ronald Reagan ani neopřel deštník. Proruská pátá kolona.

13 2
možnosti
JK

J18a83n 64K67a97š21p20a79r

21. 4. 2021 16:46

Miroslave, proč by podle vás nemohla konzervativní pravice odmítat to protiruské šílenství? Nezamrzl jste náhodou v minulém století? Jestli jste si nevšiml, tak dnešní "západ" má daleko blíže k liberalismu a levici, než Rusko...

7 4
možnosti
AM

A51d12a81m 34M67a76l80ý

21. 4. 2021 15:02

Autorka je přesvědčená, že demoblok přinutil Rusko provádět nepřátelské akce proti Česku?

Demoblok může za holubičky míru ve Vrběticích?

Ta paní je trapná a průhledná. V jejím případě je odpověď na otázku v nadpisu jasná.

14 0
možnosti
LB

Vladimír Mertlík tento týden v Reflexu napsal:

"Ruský politolog Timofej Sergejcev označil Pražské jaro 1968 jako fašistickou vzpouru, způsobenou tím, že v Československu po 2. světové válce neproběhla denacifikace (sic!), když uvedl: „Denacifikace německých satelitů – Československa, Maďarska, Rumunska a Bulharska – prakticky neproběhla. Tyto země a národy nám byly prezentovány jako oběti a byly osvobozeny od systematické denacifikace za podmínky přijetí modelu rozvoje socialismu a připojení se k vojenskému bloku Sovětského svazu. (sic!) To vedlo v zásadě k fašistickým vzpourám v Maďarsku a v Československu 1956 a 1968, prezentovaným na Západě jako touha po demokracii.“ To je síla! Ale on jim to Vratislav Mynář nedaruje a dopis, kterým se proti takovému svinstvu ohradí Kancelář prezidenta, si ti kašpaři za klobouček nedají!"

7 0
možnosti
VB

Milá zlatá, nejde jen o obchod, jde taky o lidská práva a občanské svobody, pročtěte si naši ústavní Listinu a porovnejte ji s tím, co se děje v Rusku a mj. i v Číně. Ekonomika bez práva a svobody nevzkvétá, dlouhodobě nevydrží, proto je dost Rusů chudých; v totalitním režimu shrábne peníze jen hrstka samozvaných mocných, ostatním se vysmějí, ev. je i vraždí, pokud mají námitky.

11 5
možnosti
PN

Pani (slecno) Boskova, neco si o svetove politice prectete, nez zacnete nekoho poucovat a ukazovat svou naivitu. Asi podle vas je vyspa civilizace a lidskych prav Saudska Arabie, protoze "ta nevadi". Protoze plati, tak nevadi.

6 7
možnosti
Foto

Zkusme to takhle: v našem zájmu, aby ji někdo jiný nepoškodil mnohem víc.

A kolik Vám za to dali? ;-DRv

11 3
možnosti
OD

Ruská lež oblečená do tří barev.

Všichni si mysleli, že ta trikolora je česká, ale ona ta ruská je taky taková.

13 1
možnosti
Foto

;-D ... opravdu si myslíte, že na základě pouhého podezření, by lidé jako Babiš a Hamáček, udělali to co udělat museli - já neříkám, že chtěli, pravý opak bude pravdou - ale museli. Myslím, tedy jsem, říká vám to něco? Ty důkazy musí být nezvratné, a potvrdilo to i jednání bezpečnostního výboru, madam. Tam vy ale naštěstí nesedíte, a bohdá snad ani nikdy sedět nebudete. To by bylo pro tuto zemi teprve neštěstí.;-)

21 1
možnosti
PN

Jakeho podezreni? Panicek v USA zavelel, mopslici poskocili a panicek je podrbal za usima.

3 6
možnosti
MS

Lze jen citovat Kryla:

Píšou cvičení sloni

a cvičení pávi

pár cvičených koní

a cvičené krávy.

Píšou cvičení švábi

a cvičené žáby...

13 0
možnosti
Foto

Také něco od Kryla:

Král Václav jedna parta je,

se šmelinářským šmejdem,

pod střechou jedný partaje,

se u koryta sejdem.

Demokracie rozkvétá,

byť s kosmetickou vadou........

2 0
možnosti
HH

Např. V zájmu těch dvou mrtvých zboží... chápu, ze vy kopete za kreml, ale tady jde o občany ČR...

15 4
možnosti
Foto

J49a48n 90A14n68d95r60l46e

21. 4. 2021 12:45

V čím zájmu?!.... píšete takové blogy? Odpovídat nemusíte, Vaše chlebodárce lze dohledat...:-(

12 4
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4199x
Jsem soukromá podnikatelka a absolventka Filozofické fakulty Univerzity Palackého. O politiku se aktivně zajímám dlouhodobě proto, že jsem přesvědčená, že nikdo nikdy nebude hájit naše zájmy lépe, než my sami. Jsou mi blízké pravicové a konzervativní hodnoty. Stavět bychom měli na staletí ověřených principech, a ne se nechat vtáhnout do progresivních nesmyslů novodobých sociálních inženýrů.

Seznam rubrik