Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Jo, na hlupaky ten nemeckej bubak zabere vzdy, uz pan hradni ho ve volebni kampani pouzival.

26 11
možnosti
PL

P30e22t22r 84L29o89r38e83n85c

11. 2. 2021 12:51

Teta je vedle ja ta jedle.;-D

10 3
možnosti
Foto

A co, hlavička nebolí, šílené sny nejsou? Tlak OK, okončetiny se nechvějí? Chutná?

Diagnóza: trikoloris dementi. ;-D

9 11
možnosti
Foto

Dříve diskutující již vše podstatné asi vyjádřili, ale když už jsem tuto diskusi otevřel, tak si neodpustím takovou malou metaforu: někdo je telička, někdo je jen tele. :-)

19 12
možnosti
JB

Ano. Stačí si přečíst něčí "odborné" blogy o něčem, o čem nemá páru. Pak mě napadá, že někdo je tele poněkud přerostlé.

1 2
možnosti
JK

Další důkaz, že Trikolora je jen verzí SPD. Tento blábol je jak opsaný z Pitomiova Facebooku. Něco tak ubohého a manipulativního jsem už dlouho nečetl.

16 14
možnosti
Foto

Jste úplně mimo. je 75 let po válce a 31 let po pádu komunismu. je ale vidět, že primitivní nacionalismus a komunistické myšlení přechází stále dála dál i na mladé lidi, kteří už měli možnost zorientovat se ve světě a nikdo jim nebránil ani ve vzdělání, ani ve vyjadřování vlastních názorů. Mnoha z nich to není nic platné.

27 15
možnosti
JK

Zázrak, právě se vám podařilo uplácat z prdu kuličku. Resp. z pomoci při organizaci jsme najednou v okupaci Česka. Braňme se Češi před takovými co by nás rádi viděli pod správou Klause verze 2. Naštěstí to nebude tak dramatické a tyto výlevy v parlamentu poslouchat nebudeme.

16 9
možnosti
MK

Pochází z rodiny bývalého českého komunistického diplomata Františka Teličky, který v době jeho narození působil v kubánském oddělení velvyslanectví ČSSR ve Washingtonu. František Telička byl členem KSČ a byl evidován jako spolupracovník StB „TYL“, který sloužil pod diplomatickým krytím v Argentině, Velké Británii a USA, kde se Pavel Telička narodil.[1

5 1
možnosti
JK

Skutečně nechápu, proč si svého otce lépe neohlídal, tak za tuhle chybu musí trpět. Možná i galeje, nebo Sibiř.

14 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4199x
Jsem soukromá podnikatelka a absolventka Filozofické fakulty Univerzity Palackého. O politiku se aktivně zajímám dlouhodobě proto, že jsem přesvědčená, že nikdo nikdy nebude hájit naše zájmy lépe, než my sami. Jsou mi blízké pravicové a konzervativní hodnoty. Stavět bychom měli na staletí ověřených principech, a ne se nechat vtáhnout do progresivních nesmyslů novodobých sociálních inženýrů.

Seznam rubrik