Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

V civilizované zemi by nějaký Telička za podobný výrok byl obalen dehtem, následně peřím a potom by byl vyhnán z města.

9 11
možnosti
Foto

A což teprve Vy za Vaše komentáře! ;-D

6 2
možnosti
JF

Telička, pokud se nemýlím kariérní komunista ...chcete něco dalšího stači wiki

10 2
možnosti

Když si tak čtu diskuzi, marně přemýšlím co má Trikolora společného s hloupým výrokem Teličky. Já měl dojem, že že jí článek je o jeho výroku, ne o Trikoloře.

Mám takový dojem, že lidé v diskuzi pode mnou někde vytratili mozek a zůstali jim jen oči, které uviděli Trikolora, takže něco vyblili.

p.s. Ne, nejsem a nebudu její volič.

22 6
možnosti
Foto

Takovýto výplod může totiž stvořit jen člen Trikolory nebo SPD.

7 5
možnosti
Foto

Naši poslanci tam kopou za své nadstandartní platy, nic míň, nic víc. Dokonce mi připadá, že se za naši zemi stydí a když mohou, tak hlasují v její neprospěch.

16 3
možnosti
ZS

Absolutně přesně!

Díky a karma!

5 6
možnosti
JV

No, na rovinu, raději bych svěřil správu naší země Německu než Trikolóře (čti Rusku).

18 12
možnosti
Foto

To jste opisovala od Tomia? Jaký máte ze sebe pocit, když se podobnými bláboly snažíte oslovit ty největší hlupáky? Trikolora pomalu klesá až na dno....

12 11
možnosti
VN

Přesně. Já vůbec Trikoloře nerozumím. Přeci každá politická strana má mít nějakou vizi. Straničtí vůdci by měli vědět na jaké voliče cílit. Když Tomio cílí na hlupáky, OK.. to fungovat může. A funguje..Dlouhodobě... další hlupáci, kteří by se dali Tomiovi přetáhnout nejsou. A nikdo jiný než hlupák na podobné výplody jako tento blaf paní Markové neskočí.. Možná měl Klaus představu , že odloudí voliče ODS... Ale to by musel fungovat trochu jinak... Já si o sobě myslím, že jsem pravicově orientovaný , ale takový spolek jako je Trikolora bych nikdy nevolil

3 0
možnosti
Foto

Takže když premiér odletí na poradu do Srbska jak se nechávají očkovat, tak chce správu zdravotnictví od Srbska? A když prezident letí do Číny učit se jak stabilizovat společnost, tak nám chce nechat vládnout čínské soudruhy?

To jsou věci, které vám nevadí. Takže jako Trikolora máte opravdu zajímavý volební program.

8 3
možnosti
TL

Tříbarevná soudružka zřejmě trpí BSE a chěla kašpárkovi jr (vk), dokonce možná i samotnému kašpárkovi udělat radost.

Spíše by se měla starat o nesamostatnost jiného typu, vazba na asii ...

10 5
možnosti
Foto

Myslíte na tu Asii, se kterou EU vyjednata novou obchodní dohodu a jako členy zavázala i nás ke spolupráci? To máte na mysli pane Linharte?

0 0
možnosti
OF

Oproti Tchajwanu ale i Austrálii zaspala celá Evropa.

Němci , sice pozdě, ale snaží se vše napravit. V promořené Evropě by tchajwanský model stejně nefungoval. Na Tchajwanu /23 ml obyvatel / není žádný lockdown a pořádají se tam koncerty pop music. Němci, jsou jako obvykle disciplinování a váží si jeden druhého, váží si lidského života, váží si vlastního zdravotnictví. My si nevážíme ničeho.

9 2
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4199x
Jsem soukromá podnikatelka a absolventka Filozofické fakulty Univerzity Palackého. O politiku se aktivně zajímám dlouhodobě proto, že jsem přesvědčená, že nikdo nikdy nebude hájit naše zájmy lépe, než my sami. Jsou mi blízké pravicové a konzervativní hodnoty. Stavět bychom měli na staletí ověřených principech, a ne se nechat vtáhnout do progresivních nesmyslů novodobých sociálních inženýrů.

Seznam rubrik