Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

"Otázky za koho tedy vlastně „kopou“ naši poslanci v Evropském parlamentu?"

Za koho? To je přece známo už dávno bez ohledu na nějakého Teličku, kopou především za svoje královské platy. Nejsou ovšem jediní, těch darmožroutů je tam cca 800.

14 6
možnosti

To je fakt.

Akorát Ivan David a Hynek Blaško ještě kopou za Putina.

13 4
možnosti

Mimochodem, tahle dáma je zakládající členka Trikolóry?

Trikolóra, to je ta strana Václava Klause?

A to je ten syn starého Václava Klause?

Toho Václava Klause, který jezdí řečnit do Německa na demonstrace AfD?

Té AfD, která má v programu prolomení Benešových dekretů?

A tak to jo, to jo;-D;-D;-D

21 11
možnosti
JS

Benešovy dekrety jsou dávno mrtvé, vždyť nám tady už skoro nic nepatří díky právě takovým Těličkům, to by si museli Němci brát majetek Němců, Holanďanů, Francouzů atd.

5 4
možnosti

Ale že se v té Trikoloře scházejí Ajnštajni, jen co je pravda;-D Bože to je zoufalství.

12 10
možnosti
MK

Nejvetsi zoufalci a skodna se rekrutuje z řad pirátských anarchistů a Top 09.

7 3
možnosti
LK

A já bych Česku opravdu přál zažít fungující správu státu jako ve spolkové republice Německa. Pro představu, že věci můžou jednoduše fungovat dobře. Ten váš článek je ubohý a hloupý.

21 13
možnosti
JZ

Paní marková je holt velmi jednoduchá. Je to tako komunistická agitka o zlých imperialistech, akorát v opačném gardu. I když strašení Německem tady také přežívá do dob soudruhů. Trikolóra už je v koncích a tak zoufale zkouší všechno možné. :-)

15 14
možnosti
JS

a z čeho přežívá strašení Ruskem?

6 1
možnosti
VN

Absolventka filosofické fakulty Marková opět nezklamala. Naprosto hloupý a manipulativní blog zapadající někam mezi SPD a KSČM. Já výroku Teličky rozumím a chápu jej. Pronesl jej v souvislosti s koronavirovou krizí. Spíše jej vnímám jako takový povzdech , proč jsme se dostali do takového bahna, když sousední Německo krizi zvládá.

Jinak tady v naší zemi je takových témat, na která může pravicově zaměřený politik psát blogy , jen si je najít. Ale to členové Trikolory moc neumí. Tak jako neumí takřka nic. Marková pokud vím byla aktivní nejdříve ve Svobodných, poté v Realistech a dnes v Trikoloře. Normální člověk , když v nějaké profesi není příliš úspěšný, tak bádá po příčině této neúspěšnosti a snaží se změnit. Nikoliv Marková. Ta si jede po své linii, je pořád stejná...akorát doufá, že ji do parlamentu dostane známá tvář v čele této strany ....a to se doufám nestane.

17 10
možnosti
Foto

Musím Vás upozornit, že to co si myslíte, že tak perfektně víte, tak nevíte. ;-) Normální člověk takové neověřené emocionální informace veřejně nevypouští, ale bádá. ;-D

7 2
možnosti
VV

Ten clanek mi silne pripomina clanky te pani ktera pomoci slovniku a google translator sem preklada clanky o zdravotnictvi evropskych zemi.

1 0
možnosti
VB

Ještě jednou jsem nahlédl do toho odpadu, co jste vyprodukovala. Vy určitě nemíníte hájit moje zájmy ani zájmy normálních lidí.

8 5
možnosti
VB

Jestli jste si všimla, tak v Libanonu občané chtěli, aby se vrátili Francouzi. No prostě když je správa státu absolutně neschopná, je lepší někdo zvenku.

Jen je problém, že se vždy najdou flastenci jako vy, kteří se cítí ublíženi a zbaveni svých pašaliků.

5 2
možnosti
VN

Nehledě na to, že si jako Češi sami moc vládnout neumíme. Neuměli jsme to nikdy. Ani v té době flastenci tolik opěvované první republiky. My jsme takoví poloviční Rusové. Ti taky mohou fungovat pouze tehdy, pokud jim vládne tyran... když by nastoupil nějaký demokrat , tak se země zhroutí...

0 3
možnosti
JF

Ať už si o Teličkovi myslím cokoli, ten jeho výrok není zase tak hloupý...

4 2
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4199x
Jsem soukromá podnikatelka a absolventka Filozofické fakulty Univerzity Palackého. O politiku se aktivně zajímám dlouhodobě proto, že jsem přesvědčená, že nikdo nikdy nebude hájit naše zájmy lépe, než my sami. Jsou mi blízké pravicové a konzervativní hodnoty. Stavět bychom měli na staletí ověřených principech, a ne se nechat vtáhnout do progresivních nesmyslů novodobých sociálních inženýrů.

Seznam rubrik