Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J53i39ř88í 79Š76m42í49d

23. 9. 2020 12:04

tady už je jediné řešení - co nejdřív opustit tento sebevražedný spolek

14 0
možnosti
Foto

Až nám jednou a docela brzy Evropská komise včetně komisařky Jourové v ČR nařídí, že každý, kdo u našich dveří z velkým batohem zazvoní a řekne nám, že se mu tady líbí a bude tady dalších 20 let bydlet - a my s tím nebudeme smět absolutně nic dělat - tak teprve potom tady nastane ta správná legrace a koronavirus proti tomu bude "lipový čajíček s medem". Tomu věřte. ;-O

25 0
možnosti
Foto

Potřebuje referendum o Lisabonské smlouvě, které nám kdysi slíbila ODS. ODS s ním drtivě vyhrála volby a nikdy ho neuskutečnila.

19 0
možnosti
Foto

Jediným řešením je centralizace Evropské unie. Tohle dohadování se s místními paši je plýtvání penězi a energií. Jeden jazyk, jedna armáda, jeden rozpočet, jedna daňová soustava.

1 36
možnosti
Foto

To je přesně to, co nechceme!

32 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4199x
Jsem soukromá podnikatelka a absolventka Filozofické fakulty Univerzity Palackého. O politiku se aktivně zajímám dlouhodobě proto, že jsem přesvědčená, že nikdo nikdy nebude hájit naše zájmy lépe, než my sami. Jsou mi blízké pravicové a konzervativní hodnoty. Stavět bychom měli na staletí ověřených principech, a ne se nechat vtáhnout do progresivních nesmyslů novodobých sociálních inženýrů.

Seznam rubrik