Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Děkuji za toto vyznání. Čili Trikolóra není pravice, je proti volnému trhu a v mnohých názorech má blíže ke komunistům. To ostatně dokazuje i čerstvá radní ČT za Trikolóru Lipovská, která se úplně nejraději setkává s komunisty.

8 8
možnosti
JZ

Á, další propagandista přišel. Mohu vás ujistit, že z veřejné debaty, kterou vedli ekonomičtí experti Trikolory v kulturním domě minulý týden (MŠ přítomna nebyla), jednoznačně vyplynulo, že Trikolora volný trh podporuje. Je mi jasné, že jste dostali zadání poslední diskutabilní blog MŠ rozmáznout, jak to jde, ale zkuste u toho nebýt tak trapní;)

10 0
možnosti
LB

Díky za tento rozumný pohled na skutečnost: Být natolik závislý na dovozu jídla je šílenství. Nežijeme na severním pólu a mnoho si toho můžeme vypěstovat sami.

Připomínám také, že Japonsko, ač obklopeno státy, kde to dokážou vypěstovat mnohem levněji, stále pěstuje v poměrně velkém množství rýži. Historická paměť Japonska totiž obsahuje mementa hladomorů a ta společnost se i přes vysoké náklady rozhodla mít strategických potravin dostatek z vlastních zdrojů.

8 0
možnosti
LV

Dovolte mi otázku, pane Burgete - Co konkrétně si pěstujete Vy, abyste byl potravinově soběstačný?

2 6
možnosti
JZ

Dobrá odpověď na poslední blog M. Šichtařové, který je opravdu tragický. Celkem doufám, že na tyto argumenty ( které ji přednesli už i jiní pod jejím blogem) v dohledné době nějak odpoví.

3 0
možnosti
LV

Bláboly. Leč u části veřejnosti, která o zemědělství nic neví, bohužel akceptovatelné.

5 8
možnosti
Foto

Paní autorko, opravdu u Vás Šichtářová skončila? Moje tvrzení není ověřené a nerad bych zde šířil lží a desinformace jak to má ve zvyku Váš šéf a vůdce .Děkuji za informaci.

3 3
možnosti
Foto

Dvě primadony na jednom podiu - to nejde!

1 3
možnosti
JS

Jen pro Vaši informaci, řepka patří mezi takzvané zlepšující plodiny a řepkový olej je po olivovém dle posledních výzkumů druhý nejkvalitnější. Takže žádné poškození půdy na dva roky dopředu. Plkáte jako Váš předseda , který něco slíbil /ústy sekretariátu/ a nesplnil.

2 7
možnosti
Foto

Půda se při pěstování řepky velmi vyčerpává, co se týká základních živin: dusíku, fosforu, vápníku, draslíku. Největší vady řepky jsou v tom, že se extrémně chemizuje. Stříká se až desetkrát za rok. Na řepku se používá nejvíc kontroverzního totálního herbicidu glyfosátu (známého také jako Roundup – pozn. red.) na hektar.“ Pramen : Český rozhlas Praha.

7 3
možnosti
Foto

Šichtářová v Trikoloře jako ekonomická expertka skončila a tak jí musí zaskočit expertka na uměleckou tvorbu jihokorejského režiséra....;-)Co místo sepisování něčeho čemu nerozumíte poinformovat čtenáře o dění v Trikoloře. Proč s Vámi Šichtářová už nechce mít nic společného...?Jistě zajímavé téma....

4 8
možnosti
JS

Jo ona už tam skončila? Zrovna jsem chtěla psát, že by se dámy měly dohodnout ;-D

4 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4199x
Jsem soukromá podnikatelka a absolventka Filozofické fakulty Univerzity Palackého. O politiku se aktivně zajímám dlouhodobě proto, že jsem přesvědčená, že nikdo nikdy nebude hájit naše zájmy lépe, než my sami. Jsou mi blízké pravicové a konzervativní hodnoty. Stavět bychom měli na staletí ověřených principech, a ne se nechat vtáhnout do progresivních nesmyslů novodobých sociálních inženýrů.

Seznam rubrik