Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Je libo vodňanské kuře, nebo kostelecký párek? Zaručeně z domácích zdrojů.;-D

9 0
možnosti
KS

První věta o křivých okurkách je totální krávovina, takže dál ani nemá cenu číst.

10 3
možnosti
AT

Napadlo mě to samé, ale vytrval jsem až k zakřivenosti banánů. Autorka evidentně ví o problematice kulové, nebo, což by bylo horší, záměrně populisticky lže.

8 3
možnosti
VB

Chci hlavně zdravé potraviny, kvalitně vyrobené, distribuované, skladované a s přiměřenou cenou (ne dráž než v západ. zemích), hlavně chci vědět, kdo to skutečně vyrobil, kde vzal suroviny apod., nechci potraviny ze zemí s vysokou mírou nekvality či přímo zdravotní závadnosti.

2 0
možnosti
PK

Na etiketu Vám asi nevleze, že konkrétní že konkrétní sýrárna ve Francii použila mléko to a to. Pokaždé je třeba odjinud. Navíc svět ovládají různé Pilosy a ten si Lidl může objednat u více výrobců resp. po čase u jiného. Fakt je, že když se "hodí" tak tam uvedou, že balená šunka je od Lenze z Jiren na co lidé lépe reagují.

Jinak tu cestu zákonem "55" až "85" nepovažuji za šťastnou, Brusel to rozcupuje.

2 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4199x
Jsem soukromá podnikatelka a absolventka Filozofické fakulty Univerzity Palackého. O politiku se aktivně zajímám dlouhodobě proto, že jsem přesvědčená, že nikdo nikdy nebude hájit naše zájmy lépe, než my sami. Jsou mi blízké pravicové a konzervativní hodnoty. Stavět bychom měli na staletí ověřených principech, a ne se nechat vtáhnout do progresivních nesmyslů novodobých sociálních inženýrů.

Seznam rubrik