Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

EU je projekt evropských velmocí, kterým udělaly z většiny států své vazaly. Obsadily je bankami, výrobními podniky a službami a dostávají z nich daleko víc, než jim milostivě a s řadou podmínek poskytují jako dotace. Stačí se rozhlédnout. Jen v našem maloměstě KB, Česká spořitelna, EON, Lidl, Penny, Tesco, Strabag.

14 4
možnosti
Foto

Víte, že např. Česká spořitelne patří rakouské Erste? Rakousko je evropská velmoc?

2 5
možnosti
Foto

Trikolorní demagogie. Vy jistě nejste hloupá a dobře víte, že částka kterou platíme do kasy EU je menší kterou od ní dostáváme.Jsme tedy v plusu a to v dost velkém.To má být do výpalné? Pokud máte pocit,že to nejlepší co můžete jako zakladatelka strany pro tuto stranu udělat je lhaní a oblbování lidí, tak je mi Vás dost líto. To opravdu na víc nemáte? Nebo jste stejně křivá jako ten Váš šéf? Nového místopředsedu už máte?

8 6
možnosti
AM

Běžte vyvenčit čokla, 5% kvikot je bezmoc.

2 3
možnosti
AM

Pořád daleko lepší než velebit ožralu Kalouska;-D

5 2
možnosti
JD

Zbytečný blog. Trikopropaganda jede!!!

7 4
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4199x
Jsem soukromá podnikatelka a absolventka Filozofické fakulty Univerzity Palackého. O politiku se aktivně zajímám dlouhodobě proto, že jsem přesvědčená, že nikdo nikdy nebude hájit naše zájmy lépe, než my sami. Jsou mi blízké pravicové a konzervativní hodnoty. Stavět bychom měli na staletí ověřených principech, a ne se nechat vtáhnout do progresivních nesmyslů novodobých sociálních inženýrů.

Seznam rubrik