Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RC

I na pokraji krize musi vypalne Praze platit v plne vysi.....

mluvim o danich a odvodech.....

To fakt nemate v Trikolore nekoho inteligentnejsiho?

6 8
možnosti
Foto

;-Dnikdy není dost brzo, zahájit předvolební kampaňR^

7 2
možnosti
AL

Máte pravdu, paní autorko.

Někteří rádi za socíku hrbili hřbet a tak jim to bruselské lokajství náramně vyhovuje.

Protože mám rád svobodu a demokracii, tak chci svobodný a hrdý stát.

A ti, co se jim svoboda příčí mají ještě k dispozici mnoho míst na světě, kde se můžou klanět, ohýbat hřbety a platit výpalné.

:-)

19 7
možnosti
RB

Koukám, že někteří opět a znova soudí názory jen podle toho k jaké straně kdo patří. I kdyby to byla pravda o které není pochyb, tak někteří budou pindat, že to je špatně a to pouze na základě Toho, že pisatel je příznivcem jiné strany než té "správné"

8 2
možnosti
Foto

... promiňte, když kdokoliv napíše o příspěvcích do společné kasy - jedno u jakéhokoliv spolku, jestli třeba jen zahrádkářů, holubářů, nebo chovatelů slepic - výpalné - tak musí být skutečně trochu mimo. Přemýšlím po přečtení (i dalších výtvorů) co to je za Ústav, ta Palackého universita? To tam může vystudovat opravdu úplně každý? Škoda že jsem to nevěděl dřív.;-D;-DRv

7 5
možnosti
AL

Karma!

..Karma!

....Karma!

...... :-)R^

6 2
možnosti
Foto

Miluji svobodu a demokracii :-).

5 1
možnosti
Foto

... hm, zdá se, že na pokraji sil, tedy těch duševních, jsou někteří lidé ... a ti se evidentně sdružují v SPD a nově taky v Trikoloře, zdá se - jo sorry, vy jste zakládající členkou, aha - tak to mnohé osvětluje;-D;-D;-D

7 7
možnosti
JL

Hlavní problém je v tom, že se některé státy chovají sobecky. Zadržují například ochranné pomůcky (Lovosice) a podobně. O státech, které pomáhají Itálii, se zase nepíše abychom nevypadali nesolidárně. Dovedu si představit jak by to vypadalo kdyby se Unie rozpadla.

4 0
možnosti
Foto

Nezapřete se, že jste ze stáje VK ml. Můžete si psát co chcete - jsem rád, že jsme v EU, projekt EU podporuji a doufám, že lidé jako Vy u nás nikdy nebudou o ničem rozhodovat. A bohužel možná s koronavirem budeme litovat, až se u nás spustí inflace, že nemáme Euro.

9 8
možnosti
AM

Vaše oblíbené pidistrany, za než se rvete, pravděpodobně také ne ;-D

4 3
možnosti
Foto

A jen tak mimochodem, četla jste ty ubohé plivance, které na hlavu Zdenka Svěráka poslal Váš trikolorní kolega konvičkovec Štěpánek? Stydíte se aspoň trochu? Jste totiž dost odporný spolek....Rv

9 9
možnosti
AM

Já myslel že převlečené komunisty nemáte v oblibě.;-D

7 1
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4199x
Jsem soukromá podnikatelka a absolventka Filozofické fakulty Univerzity Palackého. O politiku se aktivně zajímám dlouhodobě proto, že jsem přesvědčená, že nikdo nikdy nebude hájit naše zájmy lépe, než my sami. Jsou mi blízké pravicové a konzervativní hodnoty. Stavět bychom měli na staletí ověřených principech, a ne se nechat vtáhnout do progresivních nesmyslů novodobých sociálních inženýrů.

Seznam rubrik