Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Že tu občan Lička ještě nejásá nad karmou. Dávám .... tak hodinu :-).

4 5
možnosti
ZZ

ale o evropských státech, s jednou vládou a jedněmi ministry, typu ožralého juncera nebo pomatené von der layenové, nebylo při referendu o vstupu ani slovo, takže karty na stůl a nové referendum, pro ty co pořád předstírají potřebu pomoci snad výrok, myslím že některého z amerických prezidentů : nejbližší pomoc najdeš na konci své paže

24 3
možnosti
PS

Mark Twain americký spisovatel 1835 - 1910:

"Budeš-li někdy hledat pomocnou ruku, najdeš ji na konci svého ramene." Zdroj: https://citaty.net/citaty/447220-audrey-hepburn-pamatujte-si-ze-pokazde-kdyz-potrebujete-pomocno/

0 0
možnosti
Foto

Madam, nějak Vám ušlo, že EU není Brusel, ale všechny členské státy. Takže to výpalné platíme sami sobě. To máte jako s pojišťovnou. Všichni tam přispívají, aby tomu, kdo přijde ke škodě, se mohlo pomoci.

Jestli se Vám povedlo získat řidičák a jezdíte autem, tak také platíte povinné ručení - a to Vám nevadí? ;-D

Já vím, že jsem napsal věc těžkou na pochopení, ale když se budete snažit, třeba se Vám to podaří. Rv

13 14
možnosti
Foto

Užitečný kolektivní termín „my“ umožňuje ideologickou kamufláž, která zakrývá realitu politického života. Pokud platí, že „my jsme vláda“, potom vše, co vláda jedinci provede, není pouze spravedlivé a netyranické, ale také „dobrovolné“ vzhledem k tomuto jedinci. Pokud vláda způsobí obrovský dluh, který se musí splatit zdaněním jedné skupiny obyvatel pro dobro jiné, zamaskuje se toto břímě do hesla „dlužíme to sami sobě.“ Pokud vláda odvede někoho na vojnu nebo ho uvězní za disidentní názor, pak „si to způsobuje sám“, a tedy se nic nežádoucího nestalo. Podle této logiky nebyl žádný Žid nacistickou vládou zavražděn, místo toho Židé „spáchali sebevraždu“, protože oni byli vláda (která byla demokraticky zvolena), a tedy cokoliv jim vláda udělala, bylo z jejich strany dobrovolné.

https://www.mises.cz/literatura/anatomie-statu-14.aspx

8 3
možnosti
Foto

EU není jen o penězích. A upřímně řečeno budu teprve hrdým členem EU až naše zem bude více odevzdávat než přijímat a pomáhat těm, co jsou na tom hůř, když my jsme se už s její pomocí z toho svrabu dost vyhrabali.

EU je o velkém celku, kterého se například Čína a Rusko, ale i USA bojí jak čert kříže. EU je o vzájemné solidaritě. A v neposlední řadě i díky EU je v Evropě už skoro 80 let mír (aspoň v členských zemích, když už to Srbové a Rusové nedodržují).

8 11
možnosti
Foto

To je tak kolektivistické, až z toho jde hrůza. Loajální vazal, který bude patřičně hrdý na své vazalství vůči externí autoritě, až bude z jeho okolí uloupeno víc, než vráceno.

17 1
možnosti
Foto

A jaké jsou záměry vaše? :-/Rv Záměry EU, na rozdíl od planých keců, slibů jsou evidentní z činů - "Od svého vstupu do EU v květnu 2004 do konce roku 2017 odvedla Česká republika do společného rozpočtu částku přesahující 515 miliard Kč a získala z něj přes 1,2 bilionu Kč. Čistá pozice ČR v tomto ohledu do roku 2017 dosahuje vůči evropskému rozpočtu 695 miliard Kč."

Pokud někdo chce najít fakta https://www.euroskop.cz/8922/sekce/cr-a-rozpocet-eu/

Nově EU dává 4 miliardy na podporu drobných podniků a podnikatelů ... jen někdo prostý rozumu, nebo morálky, tomu může říkat "výpalné" - někdo, kdo na takové sprosté lži, chce za jakoukoliv cenu, vytřískat politický kapitál.

8 11
možnosti
RC

pani je zrejme specialistka na korejske filmy, nikoliv na ekonomii, ucetnictvi, nebo nedejboze matematiku....

6 4
možnosti
MB

Na EU platí podobný příměr, jako na kapitalismus s demokracií - Není to ideální, no zatím nic rozumnějšího vymyšleno nebylo. Pan Bicera píše o Eonech, Lidlech, cizích bankách. v ČR. Souhlas, nicméně, je třeba se zeptat komunistů, proč jim to 41 let huntováním připravovali k levnému výprodeji ? Podobně můžeme diskutovat o smyslu a solidaritě Dotací, které náš ministr zemědělství - Nyní přerozděluje spřáteleným zemědělcům. To považuji za výpalné, od českého poplatníka - živnostníka, který je odevzdal, aby dnes hleděl - Jako to na tele na pověstná, domácí vrata ! ... :-)

11 0
možnosti
JK

Nadávání na EU je u této strany běžné a nepřekvapuje, takové solidní lámání pravdy, fakta jenom zčásti, ta co se hodí, polopravdy a někdy i lži. Rozhodně jsme z EU více dostali než jsme odvedli, to ani reinkarnace Klause nepopírá. Soužití s Evropany není ideální, tahle země pod totalitní nadvládou upadla téměř do kómatu a vzkříšení je vidět na každém kroku. To je zásluha naše, politici mají konat naši vůli, v 89 jsme se rozhodli otevřít se civilizovanému západu a odhodit ohlávku, kterou nám nasadilo SSSR a Putin dnes se nestydí za touhu vrátit bývalé satelity pod svoji totalitu. Brání mu v tom EU a NATO u nás i v okolních státech na ty co nejsou v těchto strukturách útočí všemi prostředky i vojensky. Poláci v tomhle mají jasno, nají víc zkušeností. Nás rusáci tolik nedusili, měli zde dost fanatických kolaborantů, kteří jejich krutost kopírovali.

Tahle pandemická krize změní ČR a změní i EU, můžeme té změně pomáhat, být užiteční a být konečně Evropany, nebo budeme nadávat vzpouzet se a házet klacky pod nohy. Směřování klausovců řídí sponzor a jeho zaměření investic, tomu rozhodně pomáhat nehodlám.

10 4
možnosti
ZZ

je mi jedno z jaké je slečna strany, má pravdu, zdejší pomazanci jsou pořád přesvědčeni, že z tzv, eu jdou do členských států jiné peníze, než jaké tam odvedli, pravda ochuzené o desítky miliard na mzdy a provoz toho nefunkčního divadla

16 8
možnosti
RC

pomazanci jako vy nechapou, ze totez plati pro NARODNI dane a odvody.....

6 8
možnosti
OZ

....ááá, Trikoška...;-D;-D

6 5
možnosti
OZ

Zdravím milovníka svobody a demokracie, Arnolda Amicuse KličkuR^

3 2
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4199x
Jsem soukromá podnikatelka a absolventka Filozofické fakulty Univerzity Palackého. O politiku se aktivně zajímám dlouhodobě proto, že jsem přesvědčená, že nikdo nikdy nebude hájit naše zájmy lépe, než my sami. Jsou mi blízké pravicové a konzervativní hodnoty. Stavět bychom měli na staletí ověřených principech, a ne se nechat vtáhnout do progresivních nesmyslů novodobých sociálních inženýrů.

Seznam rubrik