Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J32i34ř39í 98M77l50s

11. 2. 2020 18:32

Můžete být naprosto klidná.

Váš předseda Klaus ml. například na sociálních sítích často vyloženě lže a nikdo ho nežaluje, takže vše v cajku R^

7 4
možnosti
Foto

V Trikoloře těm lžím říkají odlišný názor....;-)

3 4
možnosti
Foto

Šíření a podpora rasismu ovšem není odlišný názor.To by jste odlišným názorem mohla nazvat i vychvalováno nacismu s koncentračních táborů.Pokud píšete do veřejného prostoru jste zodpovědná co to co píšete.Jak by se Vám líbilo kdyby proti Vám někdo šířil lži a pomluvy na síti a Vy by jste nemela možnost obrany?Také by jste v této situaci bránila odlišný názor?

4 4
možnosti

Pokud se budeme učit od našeho prezidenta, pak lhát a pomlouvat je norma! A odnese to pomlouvaný, nikoliv pomlouvač! Členové Trikolory potřebují pevné vedení vůdcem! :-)

0 0
možnosti
JK

Když napíšu cikán místo rom, tak budu taky cenzurován?

3 1
možnosti
Foto

Ano vypada to ze ano , dost casto se zamyslim co jeste smim napsat a co ne ... nemyslim ze svoboda slova znamena ze smim vse , dnes je proste nastaveno ze vlastenectvi prosazovani prav obcanu kteri pracuji proti tem co nepracuji a prisli sem aby rady JAKO byli uchraneni od svych spoluobcanu. , kteri maji jiny nazor na politiku a haji ruznam zpusobem - to vse pak je u nas treba xenofobie a tak jsem dosla k nazoru ze ty co premysli jako ja stejne nazor nezmeni a klidne ho psat nemusi oni to ukazuji volby treba i BREXIT - lidi se boji to rict nahlas , ale to jejich nazor nezmeni myslet mi nikdo nezakaze leda by me zabil

10 0
možnosti
PK

Některé země Západní Evropy v posledních letech odhazují jeden západní princip za druhým a nám žijícím ve středu Evropy se často vytýká, že sveřepě trváme na takových banálních buržoazních přežitcích, jako je svoboda slova, kritické myšlení, zdravý rozum nebo národní svrchovanost, které se protiví jakýmsi evropským hodnotám, jaké už dávno nejsou evropské, no je fajn, že si toho nějaká politická strana všimne...R^

11 3
možnosti
IB

I93v32o 85B43o72u94š15e

11. 2. 2020 21:01

Fakt? Ktere?

1 1
možnosti
FL

Chtělo by to upřesnit, co konkrétně se jako stalo

0 0
možnosti
PL

P54e79t78r 57L78o31r20e15n67c

11. 2. 2020 18:08

"Myslím, že bychom se měli ozvat..."

Chichi - Triko-Lóra.

Trik = Iluze, šméčko. Lóra = papoušek.

(Nic ve zlým, nic v dobrým :-)

2 1
možnosti
Foto

Je mi jedno jestli trikolora , Ano, Ods, Top 09 za vsim jsou lidi bud jsou slusni nebo neslusni bud jsou poctivi nebo nepoctivi .Moc poctivych slusnych v politice neznam a aby bylo jasno napric celym politickym spektrem Zacit musime kazdy u sebe , ale kdyz ten chce jezdit po dovolenych, ten chce domecek , ten ma uver vetsina je v nejakych klestich ... tak jak to splnit ze ?? Nakonec uveri vlastnim lzim .

5 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4199x
Jsem soukromá podnikatelka a absolventka Filozofické fakulty Univerzity Palackého. O politiku se aktivně zajímám dlouhodobě proto, že jsem přesvědčená, že nikdo nikdy nebude hájit naše zájmy lépe, než my sami. Jsou mi blízké pravicové a konzervativní hodnoty. Stavět bychom měli na staletí ověřených principech, a ne se nechat vtáhnout do progresivních nesmyslů novodobých sociálních inženýrů.

Seznam rubrik