Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Děkuji autorce za tento blogový příspěvek. Před těmito zvěrstvy je třeba varovat o to více, o co méně je bere na zřetel mediální mainstream, neboť ten je, jak známo, názorovým bráchou vedení oné univerzity.

5 0
možnosti
Foto

Sheng, stejně jako Trudeau, podpořili svými omluvami rozvoj šílenství připomínající dobu fašounství McCarthyho. Připomíná to i omluvy tzv. pomýlených po roce 68 u nás.

3 0
možnosti
Foto

Proč chodit až do Ameriky? Nedávno byla uspořádána výstava fotografických aktů. Skupina zuřivých feministek podala stížnost, že výstava zneucťuje ženu a tak pořadatelé sklapli kramfleky a zavřeli ji. Takže i tito pořadatelé k tomuto šílenství prospěli. Místo aby ty svíčkové báby poslali k šípku. Ač k tomu ty krasavice měly důvod: je by se nikdo fotit neodvážil.

8 0
možnosti

Smekám před Vámi, že se nebojíte nahlas vyslovit to, co si myslíte. Bohužel se obávám, že ničeho se neštítící menšiny udělají všechno, aby Vás zlikvidovaly.

2 0
možnosti
Foto

8-o Vypukla snad u nás občanská válka?

1 1
možnosti

P68e57t82r 28B18u75r66i78a37n

24. 11. 2021 14:53

„Úplně mě to šokovalo,“ napsala jedna ze studentek ve stížnosti ;-D;-D

7 0
možnosti
Foto

To není korektnost, ale hloupost. Ta nás nezabije. Sama je odsouzena k zániku, jak známe ze vzdálené i nedávné historie. Jen to bohužel dlouho trvá.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS