Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A to jste ještě zapomněla zmínit to, že vám ženská u okýnka, kde chcete podat jen doporučený dopis, začne nabízet pojištění, kterému vůbec nerozumí a třicet druhů různých losů. Chybí už jen hádání z ruky a zaříkávání proti nemocem.

3 0
možnosti

Na to, jak má Česká pošta mizerné služby už dlouhou dobu, je opravdu zvláštní, že jste si na ni vzpomněla až teď. ;-D

3 5
možnosti

Raději pozdě, než nikdy.

Když se podívám na to, jaký ohromný balík přepravních služeb zásilek dnes provozuje soukromý sektor - díky neschopnosti České pošty - Zásilkovny, PPL, DHL, TNT, FedEx, GLS, Geis, DPD, UPS ....... tak je u Pošty existence bankovních služeb, pojištění a prodej upomínkových předmětů - krokem do propasti, který si vedení Pošty stále nechce přiznat.

:-P

8 0
možnosti
Foto

Tak někdo je chytrý a někdo je slečna Marková. Pošta v první řadě bohužel, je každými volbami nahnaná všemi papaláši všech stran do rozvážení kil letáků několik týdnů v řadě. I Trikolory. Holt příjem. Zkuste v první řadě zajistit, aby se Vaší straně nic prostrednictvím pošty jako nábor voličů nezajištovalo. Nebo co, kuřátko Marková? Tohle neva? Co tahají pošťačky? Pokud má děvčátko Marková pocit, že něco funguje blbě, ale distribuce letáků se všemi ksichty slibotechen lepších zíťřků jí nevadí...něco u Markové funguje blbě. Pošta..její vedení, má chyby a konkurence ji nutí k lecčemus. Pořád má dost obětavých zaměstnanců...nestězuju si...naopak. Ale právě proto, že jste Vy jako usoužená bába nespokojená, nechte na nich, jak co podporují a jak se snaží v konkurenci obstát....a pořád tu pro nafrněná stvoření Vašeho typu existovat...pořád ji jak vidno potřebujete.

5 11
možnosti

J74o73s87e64f 72N13i98k67l

5. 8. 2021 9:02

Tak jí nezáviďte, je přece tak mladá a krásná...tak vás už ke kuřátku nikdo nepřirovná, můžete být tak akorát nafrněná...znáte to: Na hrubý pytel, hrubá záplata...

6 0
možnosti
Foto

Přesně tak Doručit doporučený dopis ze Zlína do Svitav České poště trvá nejméně čtyři dny ? A :-(cena je "mírná" - 62 Kč. 4 dny. Ona by se měla zbarvit černě, ne duhově. Karma. R^

13 0
možnosti

Předpokládám, že jste stejně zkritizovala roznášku dopisu předsedy vlády. Zrovna pride je to poslední, co by mě vadilo. Stejně jako finance na dětské a kulturní akce.

1 4
možnosti

Státní podnik nemůže fungovat tak, jako soukromý. Jeho manažeři vědí, že každý problém zalepí stát z daní a nemusejí přemýšlet, jak uspět na trhu služeb.

8 1
možnosti
Foto

Generálním sponzorem duhové akce je Vodafon. Mezi dalšími partnery je spousta světových firem a je jich mnoho. Do nich se také pustíte? Doufám,že nechodíte v adidasaskách či leviskách. To by jste je musela na protest vyhodit.:-) Tak jako i výrobky dalších známých firem. Reklama na této akci je zaměřena na mladé, kteří něco takového už neřeší....tedy až na "vlastenecké" vyjimky, které se na "boji" proti duhové akci snaží nahnat politické body především u seniorů. Té Váší partičce ovšem ani to nepomůže....

3 17
možnosti

To jsou ale soukromé společnosti. Nevidím důvod, proč by měl státní podnik cokoli sponzorovat, bez ohledu na akci.

14 3
možnosti
Foto

Chtít od státního podniku, aby fungoval efektivně, je jako chtít od velryby aby létala, paní Marková. Začtěte se trochu do historie rodné země a fungování její ekonomiky. Česká pošta bude fungovat teorve tehdy, až půjde na burzu.

7 1
možnosti

Asi ano, viz privatizace DP v Německu....a ještě bych přibral k privatizaci VPT ČT..:-)

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS