Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Promiňte, a je vás podobných v té Trikoloře víc? Já jen bych věděl, koho určitě nevolit. ;-D;-DRv

4 13
možnosti

Co konkrétně napsala autorka špatně, nebo nepravdivě?

5 0
možnosti
Foto

J54o68s94e11f 76B18á94r41t64a

19. 3. 2021 17:38

Ani korunu politickým neziskovkám.

11 0
možnosti
Foto

Také jsem jim jednou poslal slušný obnos, když byla nějaká tragédie v Indonésii, jenomže pak mi došlo jejich politické poslání a už bych to neudělal.

5 0
možnosti

Ja napodzim 2002. a kdyz jsem se pak docet, ze 75%

0 0
možnosti

Datováno před třemi lety:

Neziskovka na smluveném místě převzala 19 uprchlíků a 81 nelegálních migrantů.

Zdroj: https://petrskrivan.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=672912

Označení zachránit má vyvolat představu zubožených bezbranných lidí kteří potřebují pomoc. Nejdříve použiji zdravý rozum a zeptám se, můžeme stále ještě mluvit o záchraně když je předem domluveno kdy a kde budu zachráněn? Odpovím si sám, samozřejmě že ne!

10 0
možnosti
Foto

Nejvíce se na nešťastných osudech zoufalců, kteří si myslí, že v Evropě létají pečení holubi proviňují ti, kdo jim tyto iluze podstrkují, pašeráci, kteří na nich nekřesťansky vydělávají a do jisté míry i ti, kteří těmto pašerákům dělají bezpečný servis jako zmíněné organizace. Kdyby černoušci viděli, že jejich exodus je k ničemu a nebezpečný, nemigrovali by v takovém množství.

10 0
možnosti
Foto

Opustit rodný prosluněný kraj a pustit se do věčně zamračené Evropy se 4 ročními obdobími, kdy jen půl roku se dá žít a druhý přežívat. Ve které řádí covid a kosí a kosí, to musí i hodně prostoduchému rychle dojít, jaký je to nesmysl.

1 0
možnosti

Rv Absurdní desinformace! Trikolora se nezapře! :-)

5 20
možnosti
Foto

Nejde ani tak o nějakou trikolóru ale o to jak se proviňují na osudech těch nešťastníků ti, kteří je k stěhování národů byť nepřímo povzbuzují.

2 1
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4199x
Jsem soukromá podnikatelka a absolventka Filozofické fakulty Univerzity Palackého. O politiku se aktivně zajímám dlouhodobě proto, že jsem přesvědčená, že nikdo nikdy nebude hájit naše zájmy lépe, než my sami. Jsou mi blízké pravicové a konzervativní hodnoty. Stavět bychom měli na staletí ověřených principech, a ne se nechat vtáhnout do progresivních nesmyslů novodobých sociálních inženýrů.

Seznam rubrik