Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Pro pana Bártu-ten šaman s rohama je nastrčený provokatér.Jestli si takhle představujete voliče prezidenta Trumpa pak máte IQ slušně řečeno jak teplota horkého letního dne.;-D

1 0
možnosti
ZS

Díky!! A karma samozřejmě.

4 1
možnosti
JR

J76a33n 41R57á43ž

19. 1. 2021 17:49

Paní Ocasio-Cortéz, která mimochodem dostala přes 10 mil. USD ( cca 220 milionů Kč) aby porazila svého republikánského protivníka New Yorku, by měla v Kongresu prosadit, aby lidé s neprogresivními názory, byli umístění do převýchovných táborů. To se osvědčilo všude, kde socalismus zvítězil.

1 0
možnosti
MN

Paní Marková se ptá: "Jaké šílené ideologii to budeme čelit?" Inu socialistické. Té, která ztroskotala v Sovětském svazu pod jménem internacionální socialismus, v národně socialistickém Německu, na Che Guevarově a Castrově Kubě a ve Venezuele, a která vraždí v Severní Koreji. A samozřejmě souhlas se článkem. Socialisté jsou zhoubou lidstva.

8 0
možnosti
Foto

Položili ste rečnícku otázku, aký majú vzťah ku Amerike. Odpoveď: nenávidia ju, považujú ju za rasistickú, sexistickú, sociálne nespravodlivú a najviac nenávidia ústavu so zaktveným právom na slobodu prejavu.

8 0
možnosti
Foto

Voliči Trumpa?To myslíte toho pomateného šamana s rohy a ty dva jeho vlajkonoše, vousaté kluciky?A další fanatiky poblaznene konspiracemi? Ti všichni by měli ve svém životě jistě něco změnit...Republikány jinak volilo i mnoho Hispancu,skuteční Republikáni nejsou žádnou nacovskou stranou bojující za bílou řasu...co poslední zprávy z Trikolory?To by nás zajímalo,nějak se Vám to začíná rozpadat...

1 7
možnosti
JR

J92a77n 87R65á84ž

19. 1. 2021 18:18

K Trikolóře : Od stejně smýšlejících se mnou, slyším stále častěji, že když se tato strana zbaví Klause ml. mohla by být nadějí pro pravicové voliče.

0 2
možnosti
VV

Vždy jsem preferovala US prezidenty z republikánské strany, až na současnou výjimku- Trumpa, ten není v této straně kvůli jejich ideálům, vizím nebo programu....jen účelově, kvůli naplnění svého nemocného ega a prezidentování nejmocnější země Světa... o tom svědčí nejlépe jeho politická kariéra..ve všech stranách se pokoušel kandidovat a mimo posledního úspěchu mu byl nejblíž za Reformní stranu...

Člen demokratické strany do 1987

Člen republikánské strany od 1987 do 1999

Člen Reformní strany USA (1999–01)

Člen demokratické strany od 2001 do 2009

Člen republikánské strany od 2009 (s krátkou výjimkou mezi 2011 - 2012)

4 0
možnosti
JK
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4199x
Jsem soukromá podnikatelka a absolventka Filozofické fakulty Univerzity Palackého. O politiku se aktivně zajímám dlouhodobě proto, že jsem přesvědčená, že nikdo nikdy nebude hájit naše zájmy lépe, než my sami. Jsou mi blízké pravicové a konzervativní hodnoty. Stavět bychom měli na staletí ověřených principech, a ne se nechat vtáhnout do progresivních nesmyslů novodobých sociálních inženýrů.

Seznam rubrik