Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 2
možnosti
Foto

QAnon Trikolora....?Konspirace a trumpovske lži? Tak to už je dno...

0 0
možnosti
PV

P97e28t33r 64V71e60s45e85l19ý

15. 1. 2021 20:19

A nějaký argument, který by vyvracel autorčino tvrzení ohledně možného přímého ovlivnění voliče by nebyl?

1 0
možnosti
Foto

No realita je taková, že cca 60 soudů v Americe potvrdilo, že k žádným podvodům a zásahům ve významném množství nedocházelo. Jen pár jednotlivců volilo za své mrtvé příbuzné a jak jsem zaznamenal většinou šlo o hlasy pro Trumpa.

Nicméně chápu, že vaší straně "zamrzlé v pravěku" se korespondenční hlasování nelíbí, protože by jste v něm získali ještě méně hlasů

1 3
možnosti
TB

Cituji "kvůli podezření z ukradení voleb, které se ani po více než dvou měsících nikomu nepodařilo rozptýlit"

JAk tato věta souvisí se soudy?

Jde o to, ajk to vnímají lidé v USA a dle průzkumů existuje opravdu velká skupina osob, které pořád věří že volby byly ukradeny.

Tady totiž nejde vůbec o to zda vyhrál Trump nebo Biden ale o to, jak volby v USA rozdělily Američany na nesmiřitelné tábory. To chcete riskovat v ČR? Už teď se začínají lidé nesnášet kvůli Zemanovi a Babišovi a my si ještě přilejeme do ohně.

5 1
možnosti
JK

No páni, asi test, kolik demagogie unese jeden článek. Domněnky jsou vydávány za fakta a naopak, zakončeno strašákem "co kdyby" se otevřelo volební peklo.

Jedno si ale neodpustím, ta dehonestace a ostrakizace krajanů v zahraničí je ostudná. Hlasovat ze zahraničí chtějí zejména ti, kteří jsou hrdí Češi a mají starost o to co s Českem bude, navíc mají obecný rozhled, kterého zdejší maloměšťák není schopen, ale hlavně nedosáhne na ně propaganda podporovaná zdejšími miliardáři (pozdravujte Kellnera). Tihle vlastenci v zahraničí mají o Česko a jeho budoucnost o dost větší starost, ně kopa důchodců v důchoďáku, které svět venku už nezajímá, prostě nemají potřebu starat se o politiku, to jim nezazlívám, ovšem volební komise neopomenou s urnou za nimi přijet a tím je jaksi donutit ke vhození lístku, leckde i po doporučení kterého. Takže vážená, vaše fabulace jsou jen žvásty.

Pokud by měl po volbách někdo od vás sedět ve sněmovně, tak to by mi bylo těžko, ale takhle mám úsměv od ucha k uchu a jsem šťastný, jak jen to v této době jde.

6 4
možnosti
Foto

Mně je zase těžko, že tam sedí tihleti s jejich až úpornou snahou dosáhnout elektronického hlasování. Cítí totiž dno, proto ten halas. Takže asi na tom něco bude.

4 1
možnosti
JZ

Trikolóra je na cestě k zapomnění, a nic ji nezachrání. ;-D

6 2
možnosti
Foto

Zieglere, co takhle k věci v článku? Nic? Se nedivím.

2 2
možnosti
RK

Paninka moc dobře ví, že korespondenční hlasování jejich voliči prostě nezvládnou.

8 5
možnosti
VF

To by chtělo vysvětlit. Proč by to nezvládli?

3 0
možnosti
JK

Á, paní neví, že v Rakousku to byl technický problém s obálkami a k žádnému zpochybnění férovosti nedošlo. Dál jsem už nečetl.

6 4
možnosti
Foto

Vážený pane, mícháte jablka s hruškami. Zde šlo o obálky při druhém pokusu. První byl také špatně. Ústavní soud projednával 117! neoprávněných zásahů. Na základě těchto zjištění volbu zrušil. Posílám Vám odkaz na Wiki, abyste tu zbytečně nepsal bludy. https://cs.wikipedia.org/wiki/Prezidentsk%C3%A9_volby_v_Rakousku_2016

3 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4199x
Jsem soukromá podnikatelka a absolventka Filozofické fakulty Univerzity Palackého. O politiku se aktivně zajímám dlouhodobě proto, že jsem přesvědčená, že nikdo nikdy nebude hájit naše zájmy lépe, než my sami. Jsou mi blízké pravicové a konzervativní hodnoty. Stavět bychom měli na staletí ověřených principech, a ne se nechat vtáhnout do progresivních nesmyslů novodobých sociálních inženýrů.

Seznam rubrik