Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

"Boj" na národních vládách zůstal proto, že pro centrální nařízení v této oblasti nemá EU pravomoci a to proto, že jednotlivé země jim tu pravomoc neposkytly. Ale je úsměvné jak vy, kteří si neustále stěžujete na přílišné pravomoci "Bruselu" si teď stěžujete, že to za nás neřešili.

A snad jen maličkost. Když to řešila Babišova vláda (a váš šéf chtěl s Babiš vládnout) tak docílila faktu, že jsme nejhorší na světě a nepochybuji, že dle vás i za to může ta "hnusná"EU.

0 1
možnosti
Foto

Rezignací na pravdu jste z celého textu udělala ideologický manifest a zazdila i to dobré, co obsahuje.

Jen namátkou: Objednávání vakcíny centrálně není důsledek plácnutí přes prsty jednotlivým státům, ale naopak jejich pověření EU, aby za ně jednala a vakcínu zajistila pro všechny.

2 0
možnosti

Hloupá husa...když se spojí hloupost a fanatismus, je to velmi nebezpečný kokteil. Bez EU bychom neočkovali ani letos. Kam se poděla naše česká vakcína? Stálo to 10 mld a pak to bez výsledku ukončili...Když začínala vakcína, tak ji někteří odmítali, že je to příliš rychlé a neprověřené, když ji EU řádně certifikuje, tak ti samí řvou, že to brzdí a je neakceschopná...

7 3
možnosti

Člověk, který neví kolik je miliarda a kolik milion, mluví o hloupé huse.

4 1
možnosti
Foto

O životě pidizvířátek covídků toho nevím dost, ale zaujalo mne to úsilí 3kolóry&spol o záchranu našich občanů před strašně strašidelnými jakýmisi probruselskými slovy zaznamenanými ve vysílání ČT příznivci zmíněného společení. Zajímalo by mne, zda alespoň Vám jako důvěryhodným subjektům (instalatérům nových členů Rady ČT) pan Matocha sděluje dílčí výsledky jeho hodnocení podvratné činnosti v ČT, nebo jestli Vás jako šéf současné zrady ignoruje stejně jako občany-diváky. Mám totiž z celé věci dojem, že Vašim příznivcům je úplně jedno, co je konkrétním obsahem oněch dechberoucích stížností, neb šlo hlavně o demonstraci moci, což, domnívám se ulahodilo většině příznivců Vaší 3kolóry&spol.

1 0
možnosti
Foto

Ještě si to užijte,za pár měsíců skončí Vaše stranicka na smetišti dějin a Vás vůdce opět na nějakém protekční místě....

5 1
možnosti
Foto

Říkejte to panu Flaškovi, ten se bojí, že Trikolóra vyhraje volby a vyhlásí referendum o vystoupení z EU.

0 0
možnosti

Milá paní, kde bydlíte? Já žiju v Praze, kde se životní prostředí stále zhoršuje, i původně zelenější čtvrti se nyní dusí díky masivní dopravě poblíž obytných domů, takže i to je důvod ke společnému evropskému boji za lepší život. prostředí. K tomu mj. patří čistá pitná voda (žádné havárie u firem), zdravé potraviny (v ČR jsou významně méně zdravé než v lepší části Evropy), zdravější bydlení (západ. či skandináv. část Evropy dodržuje lepší pravidla pro výstavbu aj.), takže ono to není o "byrokracii", ale spíš o tom, aby se postbolševické země přiučily u lepší části Evropy.

5 1
možnosti
Foto

Stěžujte si u Pirátů.

0 0
možnosti

No kdybychom přeplatili vakcínu a ještě nedejbože EU - tak by zase zasedala sněmovna jakto že jsme zaplatili tolik a tolik, stejně jako to bylo u roušek atd atd atd...:-P

1 0
možnosti
Foto

To už na tom musí být Trikolora opravdu zle, když se pustila do šíření Babišových "fake news":-)

5 2
možnosti

Proti prohlášení premiéra se ohradil ministr zahraničních věcí Tomáš Petříček. „Ve veřejném prostoru se začínají objevovat Fake News, že nás Evropská komise zdržuje v očkování, protože při nákupu vakcín zaspala. Opak je pravdou. Bez EU bychom se k vakcínám dostali mnohem později,“ napsal ve středu na Twitteru.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/premire-andrej-babis-vakciny-ockovani-eu-petricek-fake-news.A210107_084852_domaci_lre

11 1
možnosti
Foto

Když to říká Petříček, tak to musí být pravda.

3 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4199x
Jsem soukromá podnikatelka a absolventka Filozofické fakulty Univerzity Palackého. O politiku se aktivně zajímám dlouhodobě proto, že jsem přesvědčená, že nikdo nikdy nebude hájit naše zájmy lépe, než my sami. Jsou mi blízké pravicové a konzervativní hodnoty. Stavět bychom měli na staletí ověřených principech, a ne se nechat vtáhnout do progresivních nesmyslů novodobých sociálních inženýrů.

Seznam rubrik