Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BG

Závěr je jasný. Místo toho, abyste se starala o to, aby se děti do dětských domovů vůbec nedostávaly, způsobujete, aby se nedostaly ven. Řešíte navíc virtuální děti, které ještě neexistují, a nezabýváte se právy současných dětí, které potřebují pomoc. Kolik rodin jste zachránila od rozvodu manželů? Kolik dětí se díky Vám nedostalo do ústavu? Kde je Váš argument, že dítě potřebuje normální rodiče, když je náhodou objeveno v babyboxu? Každou středu večer na Nově se můžete podívat, jak se tradiční rodiče starají o své děti. A i tady si můžete přečíst článek o tom, jak ošklivě se ke svému dítěti rodiče chovají.

2 6
možnosti
AG

A66l69e29x 52G66r70e62g75o37r

9. 10. 2020 18:47

Koukám, že xenofobní homosexuál se ve vás nezapře.

Kolik zdravých kojenců je podle vás momentálně k adopcí?

A nic,opravdu nic vám nebrání adoptovat si dítě i dnes. Tak kolik jste jich adoptoval když tak moc po dítěti sám toužíte?

4 1
možnosti
BG

Paní Marková, Váš zápal pro ochranu dětí je určitě správný a přínosný, bohužel jen poloviční. Nuže dovolte, abych Vám trochu srovnal myšlenky. Máte je poněkud rozházené.

1) Dítě je spojením muže a ženy. O tom není pochyb. Jenže v moderní době existuje i umělé oplodnění, čehož využívají ve větší míře heterosexuálové než LGBT. Předpokládám, že umělé oplodnění se nestane masovou záležitostí a děti se budou rodit pohlavním stykem mezi mužem a ženou.

2) Cokoliv jiného než spojení muže a ženy by nemělo být podporováno? Proč tedy nezavřete reprodukční kliniky? Proč neodsuzujete neplodný pár, pro který je umělé oplodnění jedinou cestou jak přijít k dítěti?

3) LGBT komunita nikdy neřekla, že registrovaným partnerstvím dosáhla cíle. Dosáhla toho Iniciativa Jiřího Hromady, tedy nikoliv celá LGBT. Tato Iniciativa nemluvila před 14 lety za všechny lesby a gaye. Určitě ne za ty, kterým tehdy bylo méně než 15 let a už vůbec ne za ty, kteří ještě nebyli na světě. Dnes je tady nová platforma, která má své cíle. Máte to jako s maturitou z matematiky. Jeden ministr ji může prosadit, další po něm ji může zrušit.

4) Manželství s biologií nemá vůbec nic společného. Děti se rodí i v nemanželských párech a naopak - v manželství muže a ženy se nemusí děti objevit vůbec.

5) Žádný homosexuální pár se v intimních chvílích nesnaží o dítě. On se o to v 99 % případů nesnaží ani heterosexuální pár, nejspíš proto používá antikoncepci, aby se žádné dítě po milostných hrátkách nenarodilo. Netuším, kde se ve Vás vzala myšlenka, že např. dvě ženy chtějí pohlavním stykem zplodit dítě. Nebo když spolu souloží dvě ženy a jeden muž.

6) Argumentujete dětmi z dětských domovů. Píšete, že dítě je dar. Jak se rodiče k tomuto daru postavili? Způsobili, že se o dítě z nějakého důvodu nemohou nebo nedokážou postarat a skončilo v dětském domově.

1 3
možnosti
Foto

Děti od náhradních matek si ovšem nejvíce pořizují heterosexualni páry, které nemohou mít vlastní děti.A těchto páru přibývá...oni nemají také právo na děti?

1 2
možnosti
MV

koukam, ze Trikolore dochazeji temata a mele ji stokrat premlete

tomu odpovidaji i % preferenci v probehlych volbach

2 2
možnosti
Foto

Trikolora je poslední ze stran, které by měly moje sympatie, leč nastolené téma začíná být nepřehlédnutelným problémem.

Adopci homosexuálním párem akceptuji, ale děti na "objednávku", to už je trochu moc.

2 0
možnosti
MP

Přesně tak. Dítě není spotřební zboží, které by se mělo nakupovat podobně jako televize nebo lednička. Situace, kdy nějaký muž pošle na Ukrajinu své sperma a sto tisíc korun, a za devět měsíců mu přijde zpátky poštou malé dítě, to je dle mého názoru naprosto nepřijatelné a vůbec nechápu, jak toto někdo může nepovažovat za obchod s bílým masem. Jaký je rozdíl mezi touto situací a situací, kdy mladá matka někomu prodá své malé dítě, aby měla třeba na drogy?

Jinak zcela obecně a nestranně:

Společnost musí pro své dlouhodobé přežití v čase plodit potomky, a o ty potomky musí být postaráno, dokud nedosáhnou dospělosti, aby byli schopni se o sebe postarat sami. Ale čistě technicky, tohoto efektu může být dosaženo mnoha způsoby. Dítě můžou vychovávat oba jeho biologičtí rodiče, nebo i jen jeden z nich, někdo jiný z rodiny (třeba babičky), ale třeba také někdo jiný, úplně cizí, klidně i nějaká sekta nebo skupina lidí, a klidně mohou být děti i matkám automaticky po porodu odebírány a vychovávány státem centrálně v nějakém ústavu, kde je o ně řádně postaráno školenými odborníky. To si můžeme rozhodnout jako společnost sami, jak chceme, aby to fungovalo. Ale já osobně preferuji minimálně výchovu biologickou matkou, vzhledem k tomu, že mateřský pud je považován za jednu z největších sil na světě (matky jsou ochotny obětovat i život za své dítě, což platí jak u zvířat tak u lidí), tak je nesmysl tuto vazbu trhat (bez ohledu na občasné extrémní případy, kdy matka své dítě z nějakého důvodu je schopná i zabít). Přítomnost otce je také vhodná, protože obvykle má muž zájem o své vlastní děti a záleží mu na nich (byť jsou výjimky) a v neposlední řadě jsou tu i práva dítěte na své rodiče. Že dítě chce později poznat oba své biologické rodiče je často i námětem filmů a románů. A pak je tu ještě praktické lékařské hledisko - rodinná anamnéza, která je s anonymními rodiči problematická, a také kompatibilita v případě dárcovství orgánů nebo krve (např.).

4 1
možnosti
IB

I53v68o 98B41o27u43š52e

9. 10. 2020 11:01

Nepodporovat neznamena zakazovat.

0 0
možnosti
KT

Lidičkové z Trikolóry nám už zase vylézají na světlo.

Jen houšť!

4 3
možnosti

Nebojte se, časem tato dáma jistě dostane na iDnesu "bán" a butede tu zase jenom mezi svými (ti co mají ten jediný správný světonázor);-)

6 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas. KarmaR^

9 1
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4199x
Jsem soukromá podnikatelka a absolventka Filozofické fakulty Univerzity Palackého. O politiku se aktivně zajímám dlouhodobě proto, že jsem přesvědčená, že nikdo nikdy nebude hájit naše zájmy lépe, než my sami. Jsou mi blízké pravicové a konzervativní hodnoty. Stavět bychom měli na staletí ověřených principech, a ne se nechat vtáhnout do progresivních nesmyslů novodobých sociálních inženýrů.

Seznam rubrik