Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J47o38s55e39f 32B90á21r46t92a

23. 9. 2020 15:54

Někdo už se na to připravuje a je to síla:

https://uprchlici-vitejte.cz

6 0
možnosti
Foto

Poněkud jste, milá dámo, zapomněla uvést, koho by se týkalo ona povinnost a s ní spojený příspěvek EU, jakož i jiná zcela zásadní fakta.

Obecně reagujete na zprávu, ve které je zveřejněn návrh či výzva Ylvy Johanssonové, evropská komisařka pro vnitřní záležitosti EU. Kritizovat tedy můžete pouze to, co je v tomto návrhu, který se ovšem neobtěžujete ani citovat a není obsahem ani přiložených odkazů.

Mimo jiné zcela ignorujete skutečnost, že se nemá jednat obecně o migranty, pod čímž si vaši dychtiví čtenáři představí jakési muslimské hordy, ale o utečence, kteří prošli řádným azylovým řízením. To je ten návrh. Jak to bude je věc jiná, ale předmětem kritiky to může být, až se to stane.

3 18
možnosti

Máte pravdu, začíná se to teprve vařit. Ale vážně si myslíte, že je dobrý počkat až se to upeče a nám to konšelé z EU naservírují pod nos jako hotovku?

13 0
možnosti

Ne, my si migranty kupovat nebudeme. My jim jen budeme platit zpáteční jízdenky!:-)

Prašť , jako uhoď! Bohužel, tohle je skutečná tvář stávající Rv EU

9 0
možnosti

Těch zpátečních jízdenek moc není. Většinou nemáte kam je odsunout nebo je nechtějí a tak se dotyční "vypaří" ...

2 0
možnosti

J45a46n 96B90u90r92d50a

23. 9. 2020 13:11

Ale vždyť názor většiny v EU respektován je. V PSP ČR taky může projít zákon, přestože se všichni Brňáci postaví proti němu.

1 0
možnosti

Dávají nám dotace, tak očekávají, že budeme za to něčím platit. Žádná polívka není zadarmo, slyšel jsem Angličany už v roce 1991, když jsme k nim zajeli na návštěvu na jejich státní útraty. :-):-)

0 2
možnosti
Foto

Dostávají od nás nepodmíněně kelm125 miliónů korun denně! Včetně svátků a neděl. Za to dostává někdo dotace na nesmyslná školení, golfová hřiště nebo rozhledny v údolí. A z dotací se platí i propagace Unie. Přináší to byrokracii, vyžaduje to spousty úředníků a vytváří živnou půdu pro korupci.

19 0
možnosti

Vtip či čertovo kopýtko se skrývá v tom, KOLIK těch migrantů jednotlivým zemím soudruzi z Bruselu NAŘÍDÍ přijmout. To může být velmi různorodé - zřejmě na to spočítají nějaké číslo, počet imigrantů za rok se poměrně přidělí jednotlivým zemím, přičemž je otázka, zda začnou od nuly nebo zohlední to, že některé země už jsou slušně saturovány? Takže dejme tomu přijde za rok do Evropy 100 000 lidí a to se vydělí a řekne: Tady máte 1000 nebo 100 migrantů a ty musíte přijmout nebo zaplatit ODSUN. Takhle to zatím podle politických řečí vypadá.

6 0
možnosti

A když je, většinou, nemáte kam odsunout?

0 0
možnosti

Karma za titulek :-))

1 0
možnosti

Souhlasím a dal jsem karmu. Jen mi od vás jako političky chybí v závěru blogu řešení.

3 0
možnosti

Ať Brusel nejprve vyřeší ochranu vnějších EU hranic před nelegální migraci a repatriaci ekonomických imigrantů, a pak ať se stará, jak naložit se skutečnými válečnými uprchlíky, přičemž by měl být zachován princip dobrovolné účasti jednotlivých států EU.

22 0
možnosti

J60a65n 33J95a96n44u37š97k25a

23. 9. 2020 12:24

chcte to migranty nekoncetrovat v koncentracnich pardon uprchlickych taborech. ale peclive pridelit po jednom do rodin. Ne vice nez 2 v jednom dome

0 0
možnosti
Foto

Jo, a začít u politiků a členů organizací prosazujících dovoz migrantů.

2 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4199x
Jsem soukromá podnikatelka a absolventka Filozofické fakulty Univerzity Palackého. O politiku se aktivně zajímám dlouhodobě proto, že jsem přesvědčená, že nikdo nikdy nebude hájit naše zájmy lépe, než my sami. Jsou mi blízké pravicové a konzervativní hodnoty. Stavět bychom měli na staletí ověřených principech, a ne se nechat vtáhnout do progresivních nesmyslů novodobých sociálních inženýrů.

Seznam rubrik