Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vy mi potvrzujete, že to s námi nemůže býti tak špatné, když zástupce mladé generace, tím myslím Vás, vyjádří tyto názory.

Naše pomoc trpícím musí začít u naší rodiny, přátel a spoluobčanů, tím je myšleno nejen pomáhat finančně, ale zajistit všem spokojený život, kde nebude násilí a strach, kde budou všechna místa pro občana státu přístupná bez rozdílu, jaké je národnosti.

Jak je psáno. Vítán buď, kdo s dobrými úmysly přicházíš a když Ti chybí, naše hranice je Ti uzavřena.[>-]

6 0
možnosti
TP

T44o66m31á96š 29P69a84k

29. 8. 2020 21:05

Trochu mne překvapujete. Píšete o rodině jako základu na nějž všichni útočí (prý ji dokonce označují za přežitek) a přitom předseda trikolory má již třetí v pořadí... Tedy tu rodinu... a nalijme si čistého vína od čísla 1 k číslu 3 (v počtu manželek) se propracoval tím, že vždy manželku s nižším číslem podvedl s tou novou budoucí.

Člověk který podvádí s rozvrací to nejcennější nad čím vy u pláčete je váš předseda a já vám mám věřit? Vážně?

mimochodem z toho Bruselu kde jste "prchala na kole z no go zóny s kamarádkou" jste zveřejnila pár fotek na Facebooku. Na všech jste sama a především ani na jedné na kole...

ale jinak fajn uplakaný článek o něčem co existuje leda ve vaší hlavince

pěkný den

0 10
možnosti
Foto

Vy jezdíte na kole do katedrály?

2 0
možnosti
Foto

Podle mě je multikulturalismus dobrý nápad, akorát do něj nemůžeme zařadit kultury, které nechtějí koexistovat. Pokud je nějaká kultura nadřazenecká a chce se vnutit silou, tak je potřeba s ní jednat tvrdě.

11 0
možnosti
ZH

Vidím to stejně - s dodatkem, že k tomu musí docházet dobrovolně zdola, nikoliv tlakem shora.

7 0
možnosti
Foto

Mohla byste mi vysvětlit, co si představujete pod pojmem neomarxismus?

Dále - multikulturismus(?) lze chápat jako splynutí různých kultur, ale to, co popisujete, žádné splynutí není!

A jediné šílenství, které pozoruji, je u lidí, jako ráčíte být Vy. Místo rázných činů jen hlasité bědování a sténání. Přitom řešení existuje - stačí se porozhlédnout po Zeměkouli.

3 6
možnosti
ZH

Nevím, jak autorka, ale já si pod těmito pojmy představuju toto:

Neomarxismus: zatímco klasický marxismus se pokouší zničit společnost prostřednictvím zespolečenštění výrobních prostředků, neomarxismus se o totéž pokouší prostřednictvím kulturního mišmaše (tedy smícháním všech kultur v jednu "beztvarou hmotu").

Multikulturalismus: soužití lidí různých kultur v jednom prostoru, bez zásadních konfliktů - tedy ve vzájemném respektu. K tomu ovšem musím podotknout, že v případě islámu je toto nemožné, protože ten má problém respektovat i sám sebe, natož jiné kultury, ke kterým je z povahy učení Mohamedova nepřátelský.

A řešení? Mno, hm... V začátcích covidového vyšilování někdo přišel s tím, že covid možná způsobuje problémy s plodností (kromě jiných poškození). Osobně mám za to, že výrazné snížení lidské populace nenásilným způsobem by prospělo jak planetě, tak i všem lidem stávajícím, zejména pak budoucím.

7 0
možnosti
Foto

EU měla už dávno vstup do Evropy přísně regulovat.

Ve světě jsou miliony potřebných lidí, kteří by byli ochotni naše základní hodnoty respektovat (tj. principy demokracie a volného trhu, důraz na pracovitost a vzdělání, vzájemná úcta, péče o nejbližší okolí atd).

Bohužel do Evropy se nedostanou ti, kterým jsou tyto hodnoty přirozeně blízké, ale ti, kdo se procpou na loď... :-/

A specielně by si v Bruselu měli prostudovat historii oddělení Indie a Pakistánu. Je v něm spousta užitečných lekcí.

12 0
možnosti
Foto

Nesmysly se hlásaly v každé době. Třeba socialismus v době nedávné byl takovým omylem. Tohle je však ještě nebezpečnější.

6 1
možnosti
JR

J21a82n 50R70á41ž

28. 8. 2020 15:42

Jakékoliv jednání směřující ke kulturní segregaci minority, se dříve či později vymstí a čím déle je tolerováno, tím horší dopady má.

Například hnutí BLM považuji za vzpouru barbarů, kteří už dnes jsou zneužiti silami, které chtějí měnit systém výkonu státní moci v USA.

Kdyby hnutí své cíle prosazovalo v souladu s historicky danou kulturou společnosti ve které chtějí nekonfliktně černoši žít, mohlo získat sympatie umírněné části americké společnosti i mimo města. Tím, že násilné, veskrze barbarské chování není organizátory hnutí BML odsouzené, ale naopak mnohými mluvčími podporované, docílí v finále u racionálně se chovajicí majority, a je jedno jaké rasy jsou její příslušníci, jen odsouzení a opovržení. A možná dojde na násilí ve větším rozsahu, než si dovede zatím málo kdo představit. A to je asi cílem amerických odnoží Antify, která organizaci pouličních protestů zjevně přebírá

12 0
možnosti
Foto

I63v26a25n 79M47a34r23e85k

28. 8. 2020 14:38

Souhlas a Karma. R^[>-]

12 1
možnosti
MK

Řeknu ještě jeden příklad přímo z Valašského Meziříčí. V současné době se zde pohybuje větší množství černochů, které si místní firmy dovezly na práce. Nebyl s nimi žádný problém do doby, kdy v USA propuklo černé obrození BLM. Najednou začali být arogantní a chovat se tak, že by jim měla dávat přednost. Je to tři týdny co do Fénixu přiběhla jedna černoška minisukni, skoro reklama na "my vám to postavíme" a požadovala po barmance nabytí telefonu a to způsobem,že ona má přednost a musí jí být vyhověno. Ono se to nedá popsat, to se musí zažít.

Když zjistila, že nikdo jí nebude dělat extrabuřty, tak zařvala že Czech republik is racist country. V tom okamžiku se toužebné pohledy mužů na její nohy a tělo změnily na pohled "xenofobní"

28 1
možnosti
Foto

Já nevím, jak Vy, ale když chci nabýt mobilního telefonu, musím zajít do příslušné prodejny a zaplatit za něj. ;-D

2 0
možnosti
MK

Na multikulturalismus nevěřím od doby, kdy jsem žil několik let v Kanadě. černoši, Arabové, Indové atd. všichni ta, žijí svůj život a svojí kulturu staví nad ostatní. Je to jen naše civilizace, která si myslí, že když budeme hodni na ostatní a budeme je respektovat, tak oni budou hodni na nás a budou nás respektovat.

Kam to došlo? Tam, že dnes odsuzujeme segregaci, ale v USA na NYU černoští studenti požaduji koleje jen pro černé, při výuce chtějí mít jen černé profesory https://echo24.cz/a/SPE6N/novodoba-segregace-studenti-v-new-yorku-zadaji-patra-vyhradne-pro-cernochy

Zažil jsem ve Winnipegu při Multiculture daynis, kdy bílý Kanaďané navštívili stánky všech etnik a národností, ale Arabové, Pakistánci, Indové, černoši, šli jen ke svým. Stánky bílých lidí je nezajímali.

A jak multikulturalismus funguje v reálné politice?

Na sankcích vůči Bělorusku se EU shodla. S tím souhlasím.

Ovšem sankce vůči Turecku za okupaci řeckých ostrovů a narušování výsostných vod Řecka a Kréty nikoli, protože to blokuje Německo vzhledem k dvou milionové komunitě Turků na svém území a kteří jsou pro Německo rozbuškou v případě konfliktu s Tureckem. Takže Německo prosazuje lidská práva a jejich porušení bude trestat sankcemi, ale ve chvílí, kdy by tím měla být ohrožena vnitřní bezpečnost, tak najednou Německo hraje mrtvého brouka.

32 1
možnosti
KT

No, aspoň že věříte v život věčný.

3 8
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4199x
Jsem soukromá podnikatelka a absolventka Filozofické fakulty Univerzity Palackého. O politiku se aktivně zajímám dlouhodobě proto, že jsem přesvědčená, že nikdo nikdy nebude hájit naše zájmy lépe, než my sami. Jsou mi blízké pravicové a konzervativní hodnoty. Stavět bychom měli na staletí ověřených principech, a ne se nechat vtáhnout do progresivních nesmyslů novodobých sociálních inženýrů.

Seznam rubrik