Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Jaká protiruská propaganda? Je zde pouze chabá reakce na ruskou informační válku a s tím související vzestup jeho páté kolony u nás s cílem obnovit staré sovětské impérium. Na rozdíl od Vás pamatuji a byl mi vtloukán do hlavy komunistický výklad dějin. Na základní škole nám bylo vykládáno, že zlí Američané zůstali v Plzni a hrdinní sověti přijeli Prahu osvobodit až od Berlína...Proto není divu, že se dnes více akcentují opomíjení hrdinové západní fronty. Ještě připomínám, že mnoho hrdinů východní fronty bylo komunisty uvězněno nebo "jen" odstraněno z veřejného života. Ale Vy jste si spletla asi stranu, toto jsou názory KSČM - i když Klausové jsou nejspíš ruští konfidenti, tak je to jedno. Předem děkuji za 4,9 % ve volbách...

8 2
možnosti

Tolik ta partička nešťastníků nebude mít ani náhodou

2 0
možnosti
PB

Tak pokud nás taková demagogická masírka čeká i po úspěchu Trikolory na nějaké úrovni, tak to potom potěš. Odporné.

7 4
možnosti
Foto

Jen jestli se to spíše nedá říci o vás.

1 2
možnosti
Foto

To je jak od někoho z vedení KSČM.

6 7
možnosti
JV

Bojují o stejné voliče, čili je tato rétorika zcela pochopitelná.

6 0
možnosti
DR

Máte pravdu. Bohužel tihle veteráni dle těch dnešních "demokratických" měřítek bojovali proti nacistům na té nesprávné frontě.

Jasná karma. R^

11 4
možnosti
PL

P68e21t71r 61L53u26k73e31š

26. 6. 2020 20:23

Podle dnešních i včerejších demokratických měřítek byl tankista Josef Buršík hrdina. Fronta, nefronta (bojoval na té východní). Podle bolševických měřítek se stal zločinecem, kterého zavřeli. Později se mu podařilo emigrovat a bolševik si dal takovou práci, že ho vyretušoval z paměti i z fotografií.

Své povídačky o "nesprávné frontě" si vetkněte za klobouk, pane Rozsívale.

9 0
možnosti
Foto

Slušelo by trochu více úcty k hrdinům, chybí mi v některých příspěvcích, je jedno zda prošli západní, nebo východní frontou, ale nebáli se zlu postavit. A co vy všichni, kteří toto hrdinství zlehčujete, jak reagujete na násilí páchané na občanech, třeba v ulicích, běžíte pomoci, nebo děláte mrtvé brouky. Ruku na srdce, určitě moc velcí hrdinové nejste, spíše z povzdálí mapujete situaci, tak alespoň těm, kteří byli, projevte svoji vděčnost.

12 1
možnosti
LB

A co tři stovky vojáků ROA, kteří v květnu 1945 položily život při pomoci Pražanům, když to nejvíc potřebovali a zabránily tak ještě většímu krveprolití? Na jejich hroby je dovoleno plivat, ti si naši úctu a vděk nezaslouží?

13 1
možnosti
MV

proboha! sedla jste si na zidli, kde se samostatnemu uvazovani moc nepreje, ze? ale zrejme Vam to vyhovuje

7 7
možnosti
PK

To není moc k věci, jak by jste zareagoval na podobný odkaz ve vašem blogu...

8 1
možnosti
LU

Na Slovensku je situácia trochu iná.

Osláv sa zúčastnili všetci traja najvyšší ústavní činitelia, a členovia vlády.

"Nesmieme kriviť históriu, musíme si ju pamatať. "Slovensko oslobodzovala červená armáda, Rusi, Ukrajinci, padlo tuná 10 tisíc Rumunov. Bielorusov na nich nikdy nesmiem zabudnúť," vraví predseda NR SR Boris Kollár.

„Nesmieme zabúdať ani na našich vojnových veteránov, ktorí sú živým svedectvom hrôz a útrap, ktoré táto vojna so sebou priniesla. V jednej z najhorších kapitol dejín ľudstva zlo a krutosť nepoznali hraníc. Cesta za slobodou si vyžiadala množstvo materiálnych, ale predovšetkým ľudských strát. Preto tiež nesmieme nikdy zabudnúť, čo vojna znamenala a čo so sebou priniesla,“ uviedol minister obrany Naď

"Dnešný deň je zároveň oslavou, oslavou slobody, demokracie a všetkých tých výdobytkov sa pred 75 rokmi vďaka týmto obetiam podarilo dosiahnuť. Aby sme vedeli, akú obrovskú hodnotu sme dostali do rúk a o akú hodnotu sa máme starať," uviedla v reči prezidentka Zuzana

"Toto miesto, je miestom, ktoré pripomína, že sme dokázali zvíťaziť nad neľudskoťou. Dokázali sme zvíťaziť preto, lebo sme dokázali spojiť sily," povedal premiér Igor Matovič.

Výročie konca druhej svetovej vojny si pripomenuli naši najvyšší ústavní činitelia v Liptovskom Mikuláši. Od roku 2010 sa oslavy víťazstva nad fašizmom každých 5 rokov konajú práve tam. A nie náhodou. Padlo tam až 4 a pol tisíc osloboditeľov.

https://www.noviny.sk/slovensko/529498-na-koniec-2-svetovej-vojny-si-spominaju-aj-slovenski-veterani-niektori-mali-vtedy-len-18-rokov

5 0
možnosti
JL

Tyhle propagandistické články se vždy determinují jednostranností. Jako kdyby byli pouze váleční veteráni z východní fronty. A co postrádám zcela, je to jak s nimi komunistický režim naložil.

11 5
možnosti
Foto

Nechápu co s tím mají tihle veteráni společného.

3 1
možnosti
Foto

Je vidět, že se rychle učíte rétoriku těch politiků, kteří jsou schopni k prosazení svého postoje lhát, zkreslovat, říkat stupidity a urážet kohokoli. Je to jistě metoda, jak získat sympatizanty, ale možná stojí za zamyšlení, jestli o takové sympatizanty má slušná politická strana stát. Pokud se rozhodne takové lidi oslovovat, těžko se pak může divit, že ji jiní lidé vnímají jako stranu někde mezi SPD a KSČM. Vězte, že je mi vaší partaje upřímně líto. Takhle skončit určitě nemusela.

24 7
možnosti
PB

Přesně vyjádřeno, souhlas, Jiří.

3 3
možnosti
Foto

I41v98o 14C25i36l86i52c12h

26. 6. 2020 12:55

Velice mne těší, jak se Trikolora čím dál víc odkopává a ještě víc mne těší, že jsem se od nich při jejím vzniku nenechal oblbnout. Jen tak dál R^

18 6
možnosti
JV

Tak osoba Klause ml. hodně napověděla už na začátku. Vedle SPD a KSČ je Trikolora jen další ruská kukačka.

3 4
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4199x
Jsem soukromá podnikatelka a absolventka Filozofické fakulty Univerzity Palackého. O politiku se aktivně zajímám dlouhodobě proto, že jsem přesvědčená, že nikdo nikdy nebude hájit naše zájmy lépe, než my sami. Jsou mi blízké pravicové a konzervativní hodnoty. Stavět bychom měli na staletí ověřených principech, a ne se nechat vtáhnout do progresivních nesmyslů novodobých sociálních inženýrů.

Seznam rubrik