Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud nebudou státy zakazovat lidem obchodovat a regulovat výrobu, bude všeho dostatek v míře nevídané.

2 0
možnosti

P27e54t15r 64B98u89r91i42a94n

11. 3. 2020 18:23

Soběstační jsme cca ze 70% (např. Slovensko je méně) a podniků se zahraniční účastí je u nás kolem 20%, což je i průměr EU. Soběstačnost se fakt nepoměřuje podle obratu zahraničního obchodu, ten je naopak vítán a určuje vyspělost ekonomiky.

Tedy opět ohrané lživé a bulvární klišé z ranku levicových hysteriků typu: od nás se vyvádí 300mld. našich peněz na dividendách, dalších 500mld. do daňových rájů, nic nám tady nepatří, daní se v cizině, nejsme soběstační jako za komunistů, američanům jsme předali naši zbrojní výrobu a přenechali jsme západu zadarmo východní trhy.

2 1
možnosti
Foto

V případě, že Trikolóra získá při dalších sněmovních volbách aspoň 5 procent, tak nějak moc velké šance, že právě Jana Marková bude jako absolventka FF ministryní zemědělství, s největší pravděpodobností nemá. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Polsko má řadu jiných podmínek, např. moře. Atd.

Ono je dobré se podívat, jak to dělají jinde, ale chce to oko odborníka / technika. Např. kopírovat železniční síť z Aljašky asi nebude optimální. Podobně jako kdysi se kdosi z "pravičáků typu VK" shlédl ve zdravotnictví v Bangladéši či Thajsku, nebo někde podobně. ;-D

0 1
možnosti
Foto

Je zbytečné se přít, které obory byly konkurence schopné, které nikoliv, protože trhů jsme se vzdali ze dne na den. Myslím, že část odběratelů se mohla udržet.

6 0
možnosti
Foto

Polsko vždy bylo zemědělskou zemí a Česko průmyslovou. Nějak si nemohu vzpomenout na nějakou polskou automobilovou značku...tak nezbývá čekat, až Poláci koupí nějakou známou německou značku a začnou vyrábět automobily, které jim bude závidět celý svět...;-)

1 5
možnosti
Foto

A co "polski fiat maluch"? Zkuste gúglit. :-)

0 0
možnosti

Aneb PR článek pro Polsko? Jeden aby skoro začal přemýšlet, že emigrace do Polska bude ta správná volba ;-D. Nic proti Polákům, ale hodně proti PiS a tvrdému katolicismu

3 5
možnosti
Foto

...koukám že šéf Trikolory přichází s novou věcí a dobře děláR^ to to vážně ještě nikoho nenapadlo povýšit to blbě malé er ve slově Česká republika do konečně vážnýho světla Česká Republika? Jak píšete že myslite Českou Republiku...R^:-) ano. Republika:))

2 0
možnosti

Když není urrozen,

rrychle je prrozrrazen,

když nepíše velké, "eRR"

Tak ten si říká o malérr.

Kdo nepíše "eRRr", ztrácí charakterr.

Umbaba ú, umbaba-umba-umba,

umbaba ú, umbaba-umba-umba.:-)

4 0
možnosti

Jestli něco můžeme Polákům skutečně závidět, je to rychlost, s jakou staví nové dálnice. V tom jsme za nimi skutečně "sto roků za opicema".

10 0
možnosti

Kdyby jenom dálnice,modernizují železnice a infrastrukturu východních krajů tak ,že jeden jen čumí;-(

2 0
možnosti
Foto

Poměrně slabý povzdech.

Jaké je řešení? Jaké kroky?

Kolik vlastních potravin vyrání Švýcarsko? Malá ekonomika musí být otevřená, jinak nebude konkurenceschopná. Toto má řešit evropský hospodářský prsotor, kvůli tomu vznikla Evrospká unie. Česko není osamocený ostrov a nikdy od příchodu Slovanů nebylo - nejdříve Avaři ...

5 1
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4199x
Jsem soukromá podnikatelka a absolventka Filozofické fakulty Univerzity Palackého. O politiku se aktivně zajímám dlouhodobě proto, že jsem přesvědčená, že nikdo nikdy nebude hájit naše zájmy lépe, než my sami. Jsou mi blízké pravicové a konzervativní hodnoty. Stavět bychom měli na staletí ověřených principech, a ne se nechat vtáhnout do progresivních nesmyslů novodobých sociálních inženýrů.

Seznam rubrik