Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jako zástupkyně neparlamentní strany /nebo hnutí?/ Trikolóra se snaží paní autorka zviditelnit, protože zatím nic víc, třeba podle "zákonodárné iniciativy", která přísluší zejména poslancům - navrhovat rovnou nové zákony, zatím nemůže. [>-]

0 0
možnosti
JT

J22i42r62i 25T40i39c94h39y

6. 3. 2020 16:09

Budeme celit Osmanske risi? Nebudeme. Vladci EU to odevzdaji tak, jak jejich predkove odevzdali Konstantinopolis, Recko, Bulharsko a Rumunsko, Turci pak stali pred branami Vidne. Pro zajimavost, jen diky tomu "neoblibenemu" Rusku, ktere porazelo Turky, se ti Rumuni, Bulhari a Rekove dostali ven z tureckejo jha.

3 0
možnosti
Foto

Turecko/Osmanská říše vždycky byla a je problémem pro Evropu A Rusko. Navíc hospodářsky mohutní a svého spojence USA potřebuje podstatně méně než v době studené války, kdy to byly USA co Turecko potřebovaly jako odvěkého ruského rivala. Silné Turecko vytvořily Spojené státy a jeho chuť k expanzi a statusu mocnosti podporuje svou politikou ústupků EU.

7 0
možnosti

R^. Kombinace "velkoturectví" a náboženského fanatismu má opravdu blízko k Hitlerovi.

4 0
možnosti
Foto

Karma. Napsala jste to ještě lépe a hlavně podrobněji než já: https://hannig.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=746674

5 0
možnosti
SB

Dobře jste to napsali oba. I karmu jste ode mne dostali oba.

9 0
možnosti
JS

Souhlas. Již jsem zde několikrát zmiňoval , neustoupi ani o píď a přejít do protiútoku. Omezovat dovolené v Turecku, investice do jejich ekonomiky, karta Kurdů a jejich samostatného státu. Erdogan musí okamžitě dostat přes hu.u/za uši/

4 0
možnosti
SB

Bohužel pokud jde o bojkot dovolených v Turecku, musíte počítat s tím, že spousta lidí je naprosto povrchních. Nejsou schopni se přenést nad vlastní osobní zájem.

Věřím, že v Turecku je hodně hezkých míst a že se tam dá prožít báječná dovolená. A hodně lidí není schopno nějakého hlubšího pohledu na věc a buď si vůbec neuvědomí, že takto Turecku pomáhají, nebo si to uvědomí, ale řeknou si: "Já už to nevytrhnu."

12 0
možnosti
SB

Karma. Souhlas.

Když západní mocnosti takto ustupovaly v Mnichově, bylo hodně naivní předpokládat, že když Hitler předtím porušil kdejakou dohodu a kdejaký slib, tak že najednou dodrží tehdejší svá slova, že zabráním Sudet končí jeho územní požadavky.

Bylo sice hodně naivní věřit slibům tak nespolehlivého člověka, avšak přeci jen tam ty sliby z Adolfovy strany byly.

Avšak Erdoganovi se ustupuje, aniž by cokoli sliboval. To je ještě horší míra ustupování.

17 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4199x
Jsem soukromá podnikatelka a absolventka Filozofické fakulty Univerzity Palackého. O politiku se aktivně zajímám dlouhodobě proto, že jsem přesvědčená, že nikdo nikdy nebude hájit naše zájmy lépe, než my sami. Jsou mi blízké pravicové a konzervativní hodnoty. Stavět bychom měli na staletí ověřených principech, a ne se nechat vtáhnout do progresivních nesmyslů novodobých sociálních inženýrů.

Seznam rubrik